Jouw woning in Rotterdam verhuur je via huurstunt

Rotterdam is vernoemd naar een dam die over de rivier de Rotta is gebouwd, al in het jaar 1260. Samen wordt dit Rotterdam genoemd. Rotterdam is bekend om zijn haven. Deze stad heeft de grootste haven van heel Europa en dit heeft geleid tot veel werkgelegenheid voor de inwoners van Rotterdam. Dankzij deze werkgelegenheid is het inwoneraantal erg gegroeid. Na het openstellen van de Nieuwe Waterweg in 1875 groeide de stad in slechts 25 jaar tijd uit tot een stad met 200 duizend inwoners. Doordat er vanaf de jaren zestig veel immigranten kwamen in de stad zijn er veel inwoners met een allochtone afkomst en is het een echte multiculturele stad geworden. Zo is maar liefst 46 procent van allochtone afkomst. Dat is dus bijna de helft van de gehele bevolking van Rotterdam!

Momenteel wonen er zo’n 630 duizend mensen in Rotterdam. Dit maakt het de op een na grootste stad van Nederland. Met zoveel mensen zijn er ook veel mensen op zoek naar een nieuwe huurwoning in Rotterdam. Deze woningzoekers weten hun weg goed te vinden op huurstunt. huurstunt is namelijk een groot online huurwoningenplatform. Je vindt er wel meer dan 10 duizend verschillende soorten huurwoningen verdeeld over heel Nederland. Dit zijn huurwoningen in allerlei maten: kamers, studio’s, appartementen, eengezinswoningen en complete villa’s. Zo is er voor ieder wat wils.

Woning te huur? Zet hem op huurstunt

Heb jij een woning in Rotterdam die je graag wilt verhuren? Doe dit dan, net zoals vele andere verhuurders, op huurstunt. Het verhuren van je woning is gratis en heel eenvoudig.

Het begint allemaal bij het maken van een aantrekkelijke advertentie. Hierbij geef je informatie over de te huur staande woning en voeg je foto’s toe. Bij de informatie kun je denken aan het type woning, de huurprijs en voor hoeveel huurders de woning geschikt is. Vergeet niet de eisen te vermelden die je stelt aan een huurder. Zo weten woningzoekers snel of jouw woning geschikt is of niet.

Heeft een woningzoeker jouw advertentie gevonden en is deze geïnteresseerd? Dan neemt de woningzoeker contact met je op. Vervolgens kun je vragen stellen, extra informatie geven of je kunt de ander uitnodigen voor een bezichtiging van jouw woning in Rotterdam.

Neem zelf het initiatief

Wil je het verhuurproces versnellen en niet wachten tot iemand contact opneemt met jou, ga dan zelf op zoek naar een geschikte huurder. Dit is op huurstunt mogelijk via de pagina “Oproepen”. Met een oproep presenteert een woningzoekende zichzelf en geeft deze aan op zoek te zijn naar een woning in een bepaalde plaats. Wanneer je als verhuurder zoekt naar woningzoekenden in Rotterdam, dan is het erg eenvoudig om een geschikte huurder te vinden. Zijn er momenteel geen geschikte kandidaten? Kijk dan later nog eens weer. Zowel het woningaanbod als de oproepen worden dagelijks vernieuwd.

Heb je vragen over het verhuren van jouw woning? Stel deze dan aan een medewerker van huurstunt. We helpen je graag op weg op werkdagen tussen 9:00 uur en 16:30 uur.