Huis verhuren Amsterdam

Amsterdam is nog steeds razend populair. Heel veel mensen uit binnen- en buitenland willen dolgraag een woning huren in de hoofdstad, maar het aanbod in Amsterdam is beperkt. Het is om deze reden wel de uitgelezen stad om een woning te verhuren. De huurprijzen liggen hoog door de enorme vraag, waardoor verhuurders erg aantrekkelijk is. Heb jij een woning in Amsterdam en wil je deze graag gaan verhuren aan iemand, maak dan gebruik van de verhuuroptie Huurstunt.

Waarom een woning verhuren via Huurstunt?

Verhuren via Huurstunt betekent dat je gebruik kunt maken van heel veel voordelen, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Als je je woning op Huurstunt plaatst, krijg je toegang tot ons grote bereik van meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. Hier zit ongetwijfeld een nieuwe huurder voor jouw woning bij. Daarbij kun je ook kijken bij de oproepenpagina van Amsterdam. Hier plaatsen woningzoekenden een oproep om te vertellen wat voor huis ze zoeken, wat hun budget is en wie zij zijn. Wellicht vind je hier je nieuwe huurder en is de zoektocht voor jou zo klaar!

Hoe plaats je een woning op Huurstunt?

Als jij gebruik wilt maken van de verhuuroptie van Huurstunt kan dit heel eenvoudig en bovendien is het volledig gratis! We adviseren je om zoveel mogelijk duidelijke foto’s van de woning te maken, zodat een potentiële huurder een goed beeld krijgt van de woning. De kans is op die manier vele malen groter dat je snel een nieuwe huurder vindt.

Vergeet ook vooral niet om een duidelijk beschrijving te maken van de woning en de buurt, zodat de nieuwe huurder gelijk kan lezen wat voor woning het is en waar deze woning zich bevindt. Woningen met een goede beschrijving krijgen vele malen meer reacties dan woningen zonder.

Zodra je op ‘Woning plaatsen’ klikt, gaat een medewerker van Huurstunt kijken of de woningadvertentie voldoet aan de eisen en volgt er een verificatie. Op die manier probeert Huurstunt te garanderen dat er alleen echte woningen op de website komen en huurders ook daadwerkelijk in contact komen met een verhuurder.

Hoe krijg je reacties van huurders?

Zodra de woning geverifieerd is en hij op Huurstunt geplaatst is, is het een kwestie van tijd voor de eerste potentiële huurder zich meldt. De reacties kunnen binnenkomen in je mailbox of op je telefoon. De instellingen hiervoor vind je op je persoonlijke profielpagina. Je kunt zelf altijd gratis reageren op reacties van huurders. Met het verdere verloop van de verhuur kan Huurstunt je niet helpen. Huurstunt is enkel een woningplatform waar de woningen geplaatst kunnen worden. De verhuur zul je zelf moeten regelen. Huurstunt wenst je heel veel succes met de verhuur van je woning en hoopt dat je via ons een goede nieuwe huurder vindt. Mocht je nog vragen hebben over verhuren via Huurstunt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt.