Huis verhuren in Den Haag

Den Haag is een van de steden waar het voor huurders lastig is om een huurwoning te bemachtigen. Dit schept kansen voor investeerders, omdat het rendement op die woningen een stuk hoger ligt als er veel vraag is en minder aanbod. Wil jij hier graag van profiteren en een woning verhuren in Den Haag? Verhuur dan vandaag nog helemaal gratis jouw huurwoning via Huurstunt. Het plaatsen van een woning is zo geregeld, waarna de reacties automatisch binnenkomen in je mailbox. Je hoeft alleen zelf nog de bezichtiging en het huurcontract te regelen.

Hoe werkt een woning verhuren via Huurstunt?

Heb jij een woning beschikbaar in Den Haag, dan kun je deze handig aanbieden via Huurstunt. Het maakt hierbij niet uit of je de woning tijdelijk of permanent wil verhuren. Dit kun je eenvoudig aangeven. Vul in het bovenstaande formulier je postcode en huisnummer in. Huurstunt zal hier automatisch de straat bij zoeken. Vervolgens kom je op een pagina waar aanvullende informatie over de woning en jou als verhuurder gevraagd wordt. Over de woning willen we graag de volgende zaken weten:

  • Woningtype
  • Huurprijs
  • Beschikbaarheid
  • Aantal kamers
  • Woonoppervlakte
  • Foto’s
  • Omschrijving van de woning

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk gegevens van de woning invult. Woningzoekenden kunnen zo goed zien of de woning past bij hun eigen woonwensen. Dit voorkomt dat jij reacties krijgt van mensen die alleen maar om meer informatie vragen. Voor gerichte en oprecht geïnteresseerde woningzoekenden, is het daarom belangrijk dat je voldoende informatie geeft. Vergeet ook vooral niet om foto’s aan de woningadvertentie toe te voegen. Uit onderzoek van Huurstunt blijkt dat woningzoekenden veel vaker reageren op een woning met foto’s van het interieur dan woningen zonder foto’s of enkel met een foto van de buitenkant van de woning.

Zodra je de gegevens van de woning hebt ingevuld, zul je nog een aantal gegevens van jou als verhuurder moeten invullen. Het gaat hierbij om je naam, e-mailadres en je telefoonnummer. Dit telefoonnummer wordt alleen gebruikt door Huurstunt zelf, tenzij je zelf aangeeft dat woningzoekenden je mogen bellen met vragen. In dat geval zal je telefoonnummer zichtbaar zijn voor woningzoekenden met een Premium Account.

Hoe kom je in contact met woningzoekenden in Den Haag?

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, zal een medewerker van Huurstunt de woning verifiëren. Als alles in orde bevonden wordt, zal de woning op de website zichtbaar worden. Woningzoekenden die interesse hebben in de woning kunnen dan een bericht sturen door middel van het contactformulier. Deze woningzoekenden hebben een Premium Account nodig. Dit is fijn voor jou als verhuurder, omdat je dan alleen serieuze reacties binnenkrijgt. De reacties die verstuurd worden via het contactformulier verschijnen rechtstreeks in de mailbox van het opgegeven e-mailadres. Hou dit e-mailadres dus goed in de gaten.

Je kunt bij Huurstunt ook zelf contact opnemen met woningzoekenden. Kijk in dat geval bij dij de oproepen in Den Haag. Hier vind je woningzoekenden die in een bericht aangeven dat ze zoekende zijn. Ze zetten er in veel gevallen bij om wat voor woning het moet gaan. Blijkt dat jouw woning aan deze wensen voldoet, dan kun je de woning aan de woningzoekende aanbieden. Die kan dan kijken of de woning inderdaad geschikt lijkt en het aanbod accepteren. Zo vind jij sneller een goede huurder voor jouw huurwoning in Den Haag.