Huis verhuren Eindhoven

Eindhoven kende de grootste huurprijsstijging van heel Nederland, dankzij het heersende woningtekort. De huurprijzen in de vrije sector stegen gemiddeld 12 procent. Dit maakt Eindhoven een interessante stad voor verhuurders van woningen. Nieuwe huurders betalen in Eindhoven een hogere huurprijs dan bijvoorbeeld in Breda. Heb jij een woning in de Brabantse stad en wil je deze graag verhuren? Via Huurstunt bereik je helemaal gratis ruim 300.000 woningzoekenden per maand. De kans dat je zo snel een nieuwe huurder vindt, is groot. Zet je woning vandaag nog op Huurstunt en profiteer van alle voordelen.

Hoe werkt je woning verhuren via Huurstunt?

Als je een huurwoning in Eindhoven wil verhuren, dan regel je dit eenvoudig via Huurstunt. Je kunt eenvoudig een huurder vinden, waarna je alleen zelf nog de verdere verhuur hoeft te regelen. Dit scheelt je een hoop tijd en geld. Huurstunt brengt de verhuurder en huurder samen, zodat er op een snelle en laagdrempelige manier een woning verhuurd kan worden. Vul hierboven je postcode en huisnummer in het formulier in. Verstrek vervolgens de volgende gegevens van de woning:

  • Woningtype
  • Huurprijs
  • Woonoppervlakte
  • Aantal kamers
  • Beschikbaarheid
  • Foto’s
  • Omschrijving van de woning

Deze gegevens zijn belangrijk, zodat woningzoekenden goed kunnen zoeken naar woningen die bij hun passen. Ook voorkomt dit dat jij als verhuurder bestookt wordt met vragen in plaats van bezichtigingsaanvragen. Zorg er dus voor dat je zoveel mogelijk woningdetails vermeld bij de woningadvertentie. Vertel ook genoeg over de woning in de beschrijving en plaats een aantal mooie foto’s van de binnen- en buitenkant van de woning. Op die manier krijgt de woningzoekende gelijk een goed beeld van de woning en heb je meer kans dat er snel een geschikte huurder op de woningadvertentie afkomt.

We vragen ook altijd een aantal gegevens van jou als verhuurder. Het gaat hierbij om je voor- en achternaam, je telefoonnummer en een e-mailadres. Het e-mailadres wordt gebruikt voor reacties en het telefoonnummer is in eerste instantie alleen voor het gebruik van Huurstunt. Je kunt wel aangeven dat woningzoekenden je ook per telefoon mogen benaderen. In dat geval zal het nummer te zien zijn voor woningzoekenden met een Premium Account.

Hoe kom je in contact met woningzoekenden in Eindhoven?

Zodra je woning geverifieerd is, zal deze op Huurstunt geplaatst worden. Je kunt daarna snel reacties van woningzoekenden verwachten. De meeste reacties ontvang je via je opgegeven e-mailadres. Woningzoekenden kunnen met een Premium Account gebruikmaken van het contactformulier op de woningpagina. Dat contactformulier wordt rechtstreeks naar jouw e-mailadres gestuurd, waarna jij aan de hand van de gegevens in de mail contact op kunt nemen met de woningzoekende.

Je kunt als verhuurder zelf ook op zoek gaan naar een nieuwe huurder. Kijk in dat geval bij de oproepen in Eindhoven. Op deze oproepenpagina plaatsen woningzoekenden zoekadvertenties. Ze laten weten dat ze op zoek zijn naar een huurwoning en vertellen daarbij gelijk wat hun woonwensen zijn. Als jouw woning voldoet aan de woonwensen van deze mensen, dan kun je ervoor kiezen om de woning aan te bieden aan die woningzoekende. Diegene kan dan besluiten om op die aanbieding in te gaan en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Zo neem je als verhuurder zelf het heft in handen en hoef je niet door veel reacties heen te spitten in je zoektocht naar een goede huurder. Het mooie van dit alles is: het kost helemaal niets! Het gebruik van Huurstunt is voor alle verhuurders helemaal gratis.