Over ons

Bij het vinden van een nieuwe huurwoning komt een hoop geregel kijken. De missie van woningplatform Huurstunt is ervoor te zorgen dat je als woningzoekende op een snelle en makkelijke manier een nieuwe huurwoning kunt vinden. Zonder Huurstunt zul je moeten zoeken in het wijdverspreide aanbod van de verschillende makelaars en mis je een compleet en up-to-date aanbod van particuliere verhuurders. Inschrijven is eenvoudig en gratis. Bij Huurstunt vind je veel woningen op een centrale plek en kun je rechtstreeks in contact komen met huiseigenaren. Zo hopen we je zoektocht leuker en vooral gemakkelijker te maken.

Zo werkt Huurstunt

Bij Huurstunt willen we woningzoekenden, makelaars en huiseigenaren in de vrije sector graag aan elkaar voorstellen. Huiseigenaren kunnen hun huurwoning gratis aanbieden en adverteren, waardoor zij meer mensen die een woning zoeken bereiken. Het verzamelde woningaanbod wordt in de vorm van advertenties gebundeld in een handig overzicht.

Nieuwe huurwoning vinden met Huurstunt

Woningzoekenden kunnen de advertenties handig filteren op basis van hun eigen woonwensen. Hiervoor is registreren niet nodig. Met de zoekfilters kun je relevante resultaten oproepen door aan te geven wat bijvoorbeeld de minimale oppervlakte of maximale huurprijs mag zijn.

Zo vinden woningzoekers snel een huur huis die voldoet aan hun woonwensen. Op andere websites is dit vaak lastiger. De huurwoningen die op Huurstunt worden aangeboden bevinden zich in heel Nederland. De meeste woonadvertenties worden vaak bekeken en zijn zo verhuurd.

Premium Account

Een Premium Account is een betaald abonnement. Met een Premium Account kunnen woningzoekenden rechtstreeks in contact komen met de verschillende huiseigenaren die een advertentie geplaatst hebben op Huurstunt. Met een proefperiode van veertien dagen kun je een Premium Account gratis uitproberen.

Huurstunt voorziet mensen die naar een woning zoeken van zo volledig en actueel mogelijke contactgegevens, zodat woningzoekenden snel actie kunnen ondernemen. Dankzij de geavanceerde zoekmachine ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Huurstunt is een goede site. Geen enkel woningplatform is sneller!

Wat maakt Huurstunt uniek?

Door de gekte op de woningmarkt, vraag je je misschien wel af waarom je juist voor Huurstunt moet kiezen. Daar kunnen we kort over zijn. Er zijn namelijk vijf goede redenen:

1. Alleen echt te huren woningen

Doordat we strenge controles uitvoeren en ons geavanceerde systeem elk uur onze 1.100 verhuurders controleert, ben je ervan verzekerd dat je alleen beschikbare huurwoningen te zien krijgt en dat je het beschikbare aanbod als eerste voor je neus krijgt. Zo is de woningzoekende bij ons altijd een stapje voor en door de verificatie verzekerd van een realistisch woningaanbod. Benieuwd hoe wij onze woningen dagelijks controleren? Op de pagina over woningcontrole leggen we het je allemaal uit. 

2. Unieke huurwoningen

De huurwoningen die op Huurstunt worden aangeboden bevinden zich in heel Nederland. De meeste woningen zijn zo verhuurd. Huiseigenaren plaatsen hun woningen steeds vaker bij Huurstunt en daardoor vind je huurwoningen die je nergens anders te zien krijgt. Bij deze huurwoningen heb je meer kans dat je de woning mag huren en heb je weinig concurrentie.

3. Alleen geverifieerde verhuurders

Bij Huurstunt hoef je niet bang te zijn dat woningen zonder toezicht online komen. Onze kwaliteitsmanagers controleren alle advertenties van huiseigenaren op echtheid, zodat we oplichters zo veel mogelijk van onze website kunnen weren. Daardoor kun je bij Huurstunt zo veilig mogelijk zoeken naar een huurwoning.

4. Gratis informatie

We snappen dat het soms een wirwar is aan termen op de Nederlandse huurmarkt en dat er soms geen soep van te koken is. Daarom willen we je helpen en hebben we een handige begrippenlijst opgesteld. In die begrippenlijst kun je alle lastige termen terugvinden, zodat je precies weet wat er bedoeld wordt en je niet verdwaald raakt tussen het jargon. Deze begrippenlijst is interessant voor zowel huurders als huiseigenaren! Ben je makelaar of woningaanbieder in de vrije sector? Neem eens een kijkje.

5. Transparantie

We hechten veel waarde aan transparantie en willen graag dat je precies weet waar je aan toe bent. Daarom weet je met het Premium Account bij Huurstunt altijd welke verhuurder de woning verhuurt en staat er in veel gevallen zelfs een telefoonnummer bij die je kunt bellen als je vragen hebt. Daarnaast heeft Huurstunt een hele vriendelijke klantenservice die je graag helpt als je vragen hebt over de werking of kosten van Huurstunt.

Wie zitten er achter Huurstunt?

Het team achter Huurstunt bestaat uit een team enthousiaste medewerkers die zich elke dag inspannen om het platform net dat beetje beter te maken. Onze afdeling development komt dagelijks met vernieuwende technieken, mooie designs en handige nieuwe functies. Er wordt elke dag hard gewerkt aan een goed en gebruiksvriendelijk platform dat woningzoekenden kan helpen bij het vinden van een nieuwe huurwoning.

Ze werden hierboven al even in het zonnetje gezet, maar onze medewerkers van de klantenservice zitten altijd voor je klaar als je vragen hebt over ons platform. Zij lossen al je problemen op en gaan net dat stapje verder voor een tevreden klant. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de handmatige controle van al het woningaanbod op de website.

We willen graag dat je ons makkelijk terug kunt vinden via het internet en daarom werkt ons marketingteam elke dag weer aan onze online vindbaarheid. Daarbij zorgen zij ook voor leuke blogs die verhuurders en huurders weer een beetje wijzer maken.

Natuurlijk vinden we het ook heel belangrijk dat er contact gehouden wordt met de makelaars die op onze website te vinden zijn. De afdeling klantbeheer zorgt ervoor dat er elke dag nieuwe verhuurders op het platform te vinden zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een zo volledig mogelijk woningaanbod.

Elk lid van #TeamHuurstunt helpt mee om jouw woningzoektocht zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken.