Over ons

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij op een snelle en makkelijke manier een nieuwe huurwoning kunt vinden. Zonder Huurstunt zul je moeten zoeken in het wijdverspreide aanbod van de verschillende makelaars en mis je het aanbod van de particuliere verhuurders. Dankzij ons woningplatform vind je heel veel woningen op een centrale plek terug en kun je via het contactformulier rechtstreeks in contact komen met de verschillende verhuurders. Zo hopen wij je zoektocht wat leuker en vooral makkelijker te maken.  Ben je benieuwd hoe we dat doen en wie er achter het woningplatform Huurstunt zitten? We vertellen het je graag!

Hoe werkt Huurstunt?

Bij Huurstunt willen we woningzoekenden, makelaars en particuliere verhuurders graag aan elkaar voorstellen. Makelaars en particuliere verhuurders kunnen hun aanbod gratis bij ons plaatsen, waardoor zij meer woningzoekenden bereiken. Het verzamelde woningaanbod wordt gebundeld in een handig overzicht, waar woningzoekenden de woningen kunnen filteren op hun eigen woonwensen. Zo vinden ze snel een huurwoning die bij ze past en met het Premium Account kunnen ze rechtstreeks in contact komen met de verschillende verhuurders. Huurstunt heeft als taak om woningzoekenden te voorzien van een zo volledig en actueel mogelijk overzicht, zodat woningzoekenden snel actie kunnen ondernemen. Dankzij ons geavanceerde systeem ben je bij Huurstunt altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Geen enkel woningplatform is sneller!

Wat maakt Huurstunt uniek?

Door de gekte op de woningmarkt, vraag je je misschien wel af waarom je juist voor Huurstunt moet kiezen. Daar kunnen we kort over zijn. Er zijn namelijk vijf goede redenen:

1. Alleen echt te huren woningen

Doordat we strenge controles uitvoeren en ons geavanceerde systeem elk uur onze 1.100 makelaars controleert, ben je ervan verzekerd dat je alleen beschikbare huurwoningen te zien krijgt en dat je het beschikbare aanbod als eerste voor je neus krijgt. Zo is de woningzoekende bij ons altijd een stapje voor. Benieuwd hoe wij onze woningen dagelijks controleren? Op de pagina over woningcontrole leggen we het je allemaal uit. 

2. Unieke huurwoningen

Particuliere verhuurders plaatsen hun woningen steeds vaker bij ons en daardoor zie je bij Huurstunt huurwoningen die je nergens anders te zien krijgt. Bij deze huurwoningen heb je meer kans dat je de woning mag huren en heb je weinig concurrentie.

3. Alleen geverifieerde verhuurders

Bij Huurstunt hoef je niet bang te zijn dat woningen zonder toezicht online komen. Onze kwaliteitsmanagers controleren alle advertenties van particuliere verhuurders op echtheid, zodat we oplichters zo veel mogelijk van onze website kunnen weren. Daardoor kun je bij Huurstunt zo veilig mogelijk zoeken naar een huurwoning.

4. Gratis informatie

We snappen dat het soms een wirwar is aan termen op de Nederlandse huurmarkt en dat er soms geen soep van te koken is. Daarom willen we je helpen en hebben we een handige begrippenlijst opgesteld. In die begrippenlijst kun je alle lastige termen terugvinden, zodat je precies weet wat er bedoeld wordt en je niet verdwaald raakt tussen het jargon. Deze begrippenlijst is geschikt voor zowel huurders als verhuurders! Neem eens een kijkje.

5. Transparantie

We hechten veel waarde aan transparantie en willen graag dat je precies weet waar je aan toe bent. Daarom weet je met het Premium Account bij Huurstunt altijd welke verhuurder de woning verhuurt en staat er in veel gevallen zelfs een telefoonnummer bij die je kunt bellen als je vragen hebt. Daarnaast heeft Huurstunt een hele vriendelijke klantenservice die je graag helpt als je vragen hebt over de werking of kosten van Huurstunt.

Wie zitten er achter Huurstunt?

Het team achter Huurstunt bestaat uit 18 enthousiaste medewerkers die zich elke dag weer inzetten om het platform net dat beetje beter te maken. Onze afdeling development komt elke keer weer met vernieuwende technieken, mooie designs en handige nieuwe functies. Er wordt elke dag hard gewerkt aan een goed en gebruiksvriendelijk platform dat woningzoekenden kan helpen bij het vinden van een nieuwe huurwoning.

Ze werden hierboven al even in het zonnetje gezet, maar onze medewerkers van de klantenservice zitten altijd voor je klaar als je vragen hebt over ons platform. Zij lossen al je problemen op en gaan net dat stapje verder voor een tevreden klant. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de handmatige controle van al het woningaanbod op de website.

We willen graag dat je ons makkelijk terug kunt vinden via het internet en daarom werkt ons marketingteam elke dag weer aan onze online vindbaarheid. Daarbij zorgen zij ook voor leuke blogs die verhuurders en huurders weer een beetje wijzer maken.

Natuurlijk vinden we het ook heel belangrijk dat er contact gehouden wordt met de makelaars die op onze website te vinden zijn. De afdeling klantbeheer zorgt ervoor dat er elke dag nieuwe makelaars op het platform te vinden zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een zo volledig mogelijk woningaanbod.

Elk lid van #TeamHuurstunt helpt elke dag mee om jouw woningzoektocht zo makkelijk en snel mogelijk te maken.