Over ons

Het is onze missie om woningzoekenden te helpen om op een snelle en makkelijke manier een nieuwe huurwoning te vinden. Bij Huurstunt vindt je het hele actuele aanbod aan huurwoningen van particuliere verhuurders in Nederland op één overzichtelijke plek. Zo hoef jij niet allemaal verschillende websites in de gaten te houden en ben je direct op de hoogte van het actuele aanbod aan huurwoningen in Nederland.

Hoe we aan ons aanbod komen

Wat we doen

Bij Huurstunt willen we woningzoekenden, makelaars en huiseigenaren in de vrije sector graag aan elkaar voorstellen.

Hoe we zoeken

Wij verzamelen het actuele woonaanbod in Nederland en bieden een zo compleet en volledig mogelijk aanbod aan huurwoningen aan op één overzichtelijke plek.

Hoe we het doen

Doordat we strenge controles uitvoeren en ons geavanceerde systeem elk uur verhuurders controleert, ben je ervan verzekerd dat je alleen beschikbare huurwoningen te zien krijgt.

Premium Account

Met een Premium Account kom je rechtstreeks in contact met de verschillende huiseigenaren die een advertentie geplaatst hebben op Huurstunt. Je kan het Premium Account 14 dagen gratis uitproberen!

Transparantie

We hechten veel waarde aan transparantie en willen graag dat je precies weet waar je aan toe bent. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice bij vragen over de werking of kosten van Huurstunt.

Geverifieerde verhuurders

Onze kwaliteitsmanagers voeren grondige controles uit op alle advertenties van huiseigenaren om de echtheid te verzekeren, waarmee we oplichting op onze website tot een minimum beperken.

Waarom Huurstunt

Alleen echt te huren woningen

Doordat we strenge controles uitvoeren en ons geavanceerde systeem elk uur verhuurders controleert, ben je ervan verzekerd dat je alleen beschikbare huurwoningen te zien krijgt en dat je het beschikbare aanbod als eerste voor je neus krijgt. Zo is de woningzoekende bij ons altijd een stapje voor en door de verificatie verzekerd van een realistisch woningaanbod.

Benieuwd hoe wij onze woningen dagelijks controleren? Op de pagina over woningcontrole leggen we het je allemaal uit. 

Unieke woningen

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om hun woningen direct op Huurstunt te plaatsen. Dit resulteert in een uniek aanbod van huurwoningen die je exclusief bij ons vindt. Deze directe plaatsing vergroot je kans om de woning te huren.

Gratis informatie

Wij begrijpen dat de vele termen in de Nederlandse huurmarkt verwarrend kunnen zijn. Daarom willen we je helpen en hebben we een overzichtelijke begrippenlijst samengesteld. Hierin vind je alle complexe termen helder uitgelegd, zodat je precies begrijpt wat er bedoeld wordt en je moeiteloos je weg vindt. Deze begrippenlijst is interessant voor zowel huurders als huiseigenaren! 

Het team van Huurstunt

Huurstunt bestaat uit een team enthousiaste medewerkers die zich elke dag inspannen om het platform nét dat beetje beter te maken. Onze afdeling development komt dagelijks met vernieuwende technieken, mooie designs en handige nieuwe functies. Onze medewerkers van de klantenservice zitten altijd voor je klaar als je vragen hebt over ons platform en helpen je bij het oplossen van problemen.  Bovendien werkt ons marketingteam elke dag aan de online vindbaarheid van Huurstunt. Zo dragen we allemaal ons steentje bij om jou te helpen bij het vinden vanje nieuwe huurwoning.

Foto team huurstunt