Herroepingsrecht

Herroepingsrecht Huurstunt


Is een Premium Account op Huurstunt.nl niet wat je ervan verwacht had? Herroep dan je betaling aan Huurstunt.

Wat is een herroeping?
Volgens de Europese wetgeving heb je na een aankoop een bedenktijd. Zo geldt dit ook voor een Premium Account op Huurstunt. Na de registratie van een Premium Account heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je zelf kijken of een Premium Account iets voor je is.

Als je de afgelopen 12 maanden niet eerder een Premium Account hebt gehad dan kun je tijdens de bedenktijd van 14 dagen gratis gebruik maken van het Premium Account.

Heb je de afgelopen 12 maanden een Premium Account gehad dan kun je niet nogmaals gebruik maken van de 14 dagen gratis periode. In dat geval heb je uiteraard wel recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Hoe kan ik een herroeping doorgeven?
Je kunt je herroeping op twee manieren aan ons doorgeven:

 1. Stuur het ingevulde herroepingsformulier per e-mail naar herroeping@huurstunt.nl (formulier is niet verplicht) of laat in een e-mail aan ons weten dat je wilt herroepen. Vermeld je e-mailadres en account-id waarmee je op Huurstunt een inschrijving hebt.

 2. Stuur het ingevulde herroepingsformulier aan ons op per post.

  1. Download het herroepingsformulier en print het formulier.
  2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  3. Stuur het formulier in een envelop (met postzegel) naar het volgende adres:

  Huurstunt.nl
  Postbus 9513
  9703 LM Groningen

Wat gebeurt er als ik mijn herroeping doorgeef?
Wanneer we het formulier ontvangen hebben, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling op werkdagen. Als het een gegronde herroeping betreft crediteren we de factuur en storten we het bedrag van 29,95 euro terug op de opgegeven bankrekening, indien de eerste afschrijving al heeft plaatsgevonden.

Wat gebeurt er met mijn Premium Account bij een herroeping?
We zeggen het Premium Account voor je op. Als dit gedaan is ontvang je een e-mail ter bevestiging van de opzegging. Wil je in de toekomst toch gebruik maken van een Premium Account nadat je een herroeping hebt gedaan, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik terecht met vragen?
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: per e-mail, Facebook Messenger of gewoon via het contactformulier.