Huis verhuren Tilburg

Inwoners van Tilburg willen het liefste nooit meer weg uit Tilburg. Deze grote stad in Noord-Brabant telde in 2019 maar liefst 197.020 inwoners. Daarmee staat de stad ook in de top tien grootste steden van Nederland. Niet gek, aangezien de stad ook heel populair is onder studenten. Dankzij de verschillende universiteiten en hogescholen, is er veel studieaanbod en dat trekt behoorlijk wat nieuwe inwoners naar de stad. Verhuurders zien daar massaal kansen in en gaan kamers, studio’s en appartementen verhuren. Heb jij ook een woning leeg staan in Tilburg en wil je hier graag een nieuwer huurder in? Meld de woning vandaag nog aan bij Huurstunt en vind snel een geschikte huurder voor de woning.

Hoe werkt een huis verhuren via Huurstunt?

Als je besloten hebt om een woning in Tilburg te gaan verhuren, zul je eerst moeten beslissen hoe je de woning gaat verhuren. Kies je voor permanent of tijdelijk verhuren van de woning? Wat je ook kiest, je kunt de woning eenvoudig op Huurstunt plaatsen om zo een geschikte huurder te vinden. Om dit te doen, hoef je alleen maar de postcode en het huisnummer van de te verhuren woning in te vullen in de velden bovenaan de pagina. Huurstunt zal hier automatisch de straat- en plaatsnaam bij zoeken, waarna je de gegevens van de woning kunt gaan invullen. Het gaat hierbij om de volgende zaken:

  • Woningtype
  • Huurprijs
  • Beschikbaarheid
  • Aantal kamers
  • Woonoppervlakte
  • Foto’s
  • Omschrijving van de woning

Deze gegevens zijn belangrijk voor de woningzoekende gebruiker van Huurstunt, zodat diegene precies kan zien wat voor woning er aangeboden wordt. Op basis hiervan besluit de woningzoekende of dit inderdaad een geschikte woning is en of er gereageerd gaat worden. Vooral de foto’s en de omschrijving zijn hierbij doorslaggevend. Voor de verhuurder zijn deze gegevens ook belangrijk, omdat ze een hoop vragen voorkomen. Bij genoeg gegevens, zul je als verhuurder niet bestookt worden met vragen van woningzoekenden en kun je gelijk beginnen met de zoektocht naar een geschikte huurder.

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, vragen we nog enkele gegevens van jou als verhuurder. Het gaat hierbij om je naam, e-mailadres en je telefoonnummer. Het telefoonnummer zal alleen gebruikt worden door medewerkers van Huurstunt, als hier noodzaak voor is. Je kunt er wel voor kiezen om het telefoonnummer te tonen bij de woningadvertentie. Woningzoekenden kunnen dan per telefoon informatie opvragen.

Huurder vinden in Tilburg

Als verhuurder kom je in contact met huurders door je inbox goed in de gaten te houden. Woningzoekenden kunnen met een betaald Premium Account gebruikmaken van het contactformulier bij de woning. Dat contactformulier staat rechtstreeks verbonden met jouw e-mailadres, waardoor jij de berichten in je inbox krijgt. Je kunt met de gegevens die in de e-mail staan contact opnemen met de geïnteresseerde.

Je kunt ook zelf contact opnemen met woningzoekenden in Tilburg. Kijk in dat geval op de oproepenpagina van Tilburg. Op die pagina staan advertenties van mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. In de advertentie vertellen ze wat ze precies zoeken en welk budget ze hebben. Je kunt door die informatie kijken of de woning die je aanbiedt bij hun wensen past. Is dat het geval, dan kun je de woning met een druk op de knop aanbieden. Je kunt vervolgens zelf de bezichtiging en het huurcontract regelen. Huurstunt is het platform waar huurder en verhuurder elkaar ontmoeten, daarom kost verhuren via Huurstunt voor de verhuurder helemaal niets!