Huis verhuren Haarlem

Steeds meer huurders willen graag in Haarlem wonen door de strategische ligging van de stad. Binnen 15 minuten ben je in Amsterdam of op luchthaven Schiphol en tegelijkertijd heb je de Hollandse kust op fietsafstand. Deze veelzijdigheid maakt Haarlem bijzonder en dat zien investeerders ook. De huurprijzen rijzen de pan uit en ze willen allemaal een stukje. Heb jij op dit moment een woning in Haarlem en wil je deze graag verhuren? Je vindt gemakkelijk een huurder via Huurstunt en het mooie is: het is helemaal gratis!

Hoe werkt een huis verhuren via Huurstunt?

Wil jij je woning verhuren via Huurstunt? Dit is heel eenvoudig en je regelt het helemaal zelf. Het maakt bij Huurstunt niet uit of je de woning tijdelijk of juist permanent wil verhuren. Ook is het mogelijk om een appartement, kamer, studio, garage of bedrijfspand te verhuren. Wat voor woning of pand je wilt verhuren, het is een paar klikken geregeld. Vul hierboven de postcode en het huisnummer van de te verhuren woning in. Huurstunt zal daar automatisch een woonplaats en straat bij zoeken. In de volgende stap zal er gevraagd worden om een aantal gegevens van de woning in te vullen. Dit zijn gegevens, zoals:

  • Woningtype
  • Huurprijs
  • Beschikbaarheid
  • Aantal kamers
  • Woonoppervlakte
  • Foto’s
  • Omschrijving van de woning

Het is belangrijk dat deze gegevens zo uitgebreid mogelijk worden ingevuld. Op die manier krijgen woningzoekenden een goed beeld van de te verhuren woning en is de kans groter dat ze je een reactie sturen. Vergeet ook vooral niet om goede foto’s van het interieur van de woning te maken. Woningzoekenden zien graag vooraf waar ze op reageren en zo krijg jij meer reacties.

Wanneer je de gegevens van de woning hebt ingevuld, hebben we van jou ook een aantal gegevens nodig. Het gaat hierbij om je naam, een e-mailadres en een telefoonnummer. Die laatste twee zijn erg belangrijk, dus zorg ervoor dat je goed bereikbaar bent. Het telefoonnummer wordt alleen gebruikt door Huurstunt, tenzij je zelf aangeeft dat huurders je mogen bereiken via dat nummer.

Hoe kom je in contact met woningzoekenden in Haarlem?

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, zal een medewerker van Huurstunt de echtheid verifiëren. Als dit in orde bevonden is, zal de woning in het overzicht van Huurstunt zichtbaar worden. Woningzoekenden met een betaald Premium Account kunnen dan contact opnemen via het contactformulier. De berichten die ze daar invullen worden rechtstreeks naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Je kunt vanuit daar contact opnemen met de geïnteresseerden. Als je hebt aangegeven dat huurders ook contact met je mogen opnemen via de telefoon, dan kan het ook zijn dat je gebeld wordt door geïnteresseerde woningzoekenden.

Bij Huurstunt is het ook mogelijk om zelf contact op te nemen met een woningzoekende. Kijk in dat geval bij de oproepen in Haarlem. Hier plaatsen woningzoekenden zelf een advertentie waarin ze vertellen naar wat voor woning ze zoeken en wat hun budget is. Als jouw woning hieraan voldoet, dan kun je de woning eenvoudig aanbieden. Het is dan aan de woningzoekende om het aanbod te bekijken en eventueel te accepteren. Je zult dan zelf een bezichtiging moeten plannen en de verdere afwikkeling van de verhuur moeten regelen. Huurstunt brengt huurders en verhuurder samen en helpt verder niet bij de verhuur van de woning. Daarom kost het verhuren via Huurstunt voor de verhuurder helemaal niets.