Huis verhuren Arnhem

De huurmarkt in Arnhem is krap. Als mensen zich willen vestigen in de stad, is het hierdoor niet eenvoudig om een fijne en betaalbare woning te vinden. Gelukkig is de woningnood nog niet zo hoog als in steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar de effecten zijn ook in Arnhem wel te merken.  Als jij een huis in bezit hebt en je hier graag iemand in wilt laten wonen, kun je ervoor kiezen om de woning te verhuren. Je kunt dit uiteraard overlaten aan een verhuurmakelaar, maar hier ben je vaak heel veel geld voor kwijt. Je kunt er ook voor kiezen om je woning gratis te verhuren via Huurstunt. Dit is heel eenvoudig en je krijgt de reacties rechtstreeks in je mailbox. Zo hou je het verhuurproces zelf in de hand en kun je volledig zelf de nieuwe huurder voor jouw huis of appartement kiezen.

Mag ik een huis of kamer verhuren?

In principe mag je een huis of kamer verhuren in Arnhem. Er zittenHuis Verhuren in Amsterdam? | Woning Verhuren is Gratis - Huurstunt echter wel een aantal regels aan vast en het is belangrijk dat je kijkt of jij je huis zomaar mag verhuren. Als je de hoofdbewoner bent van een pand, mag je de woning verhuren als je het in bezit hebt of als je het huurt van een particuliere verhuurder. Als de woning van een particuliere verhuurder is, is het wel van belang dat je eerst toestemming vraagt aan de verhuurder voor het onderverhuren. Als jij een woning huurt van een woningcorporatie heb je helaas pech. Die woningen mogen niet onderverhuurt worden aan een ander.

Voordelen van een huis verhuren via Huurstunt

Als je er inderdaad voor kiest om een woning te verhuren via Huurstunt, betekent dit dat je toegang krijgt tot ons grote bereik. Iedere maand krijgt Huurstunt 200.000 unieke bezoekers en hier zit ongetwijfeld een nieuwe huurder voor jouw huis of appartement bij. Het mooie van verhuren via Huurstunt is dat je zelf helemaal niets hoeft te betalen. Alleen de potentiële huurder betaalt een vast bedrag voor het reageren via Huurstunt.

Naast het plaatsen van een woning krijg je bij Huurstunt ook de mogelijkheid om zelf potentiële huurders te benaderen. Dit kan via de oproepenpagina van Arnhem. Mensen die op zoek zijn naar een huurhuis kunnen hier een oproep plaatsen met daarin hun woonwensen. Op die manier kun jij eenvoudig zoeken en de mensen die aan jouw eisen voldoen een berichtje sturen. Je vindt op deze manier nog sneller een huurder, omdat je het heft in eigen handen neemt.

Woning plaatsen op Huurstunt

Een woning verhuren via Huurstunt is heel eenvoudig en zo gepiept. Jij moet er alleen voor zorgen dat je goede foto’s hebt gemaakt van de woning. Tevens is het van belang dat je een beschrijving maakt waardoor de potentiële huurder een goed beeld krijgt van de woning en de omgeving. Woningen die in het bezit zijn van zowel een beschrijving als aantrekkelijke foto’s krijgen sneller reacties en worden hierdoor sneller verhuurd. Vul alle benodigde gegevens in, op de verhuurpagina van Huurstunt en zodra je op ‘woning plaatsen’ klikt, zal een medewerker van Huurstunt kijken of de woning aan alle eisen voldoet. Na verificatie zal de woning in het woningaanbod van Arnhem opgenomen worden en kunnen huurders zich bij jou melden. Het is aan jou zelf om te reageren op de reacties van potentiële huurders en het verdere verhuurproces te voltooien. Mocht je nog vragen hebben over het verhuren van een woning via Huurstunt, kun je je vraag richten aan de Huurstunt klantenservice.