Hoe kan ik snel een huurwoning vinden?

Op zoek naar een huurwoning? Dan ben je bij Huurstunt aan het juiste adres! Maak gratis een account aan, schrijf je in voor onze gepersonaliseerde nieuwsbrief en upgrade naar een Premium Account om te reageren op woningen!


Maak gratis een Huurstunt account aan

Begin je zoektocht goed en maak gratis een account aan. Zo heb je meteen toegang tot een paar handige functies. Ook dat kost helemaal niets. Je kunt ermee verhuurders laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe huurwoning in jouw gewenste woonplaats. Wil iemand een huurwoning verhuren die past bij in jouw plaatje? Dan kan deze met één druk op de knop aan jou worden aangeboden. Je hoeft dus niet per se te zoeken, maar kunt ook gevonden worden door verhuurders uit jouw omgeving.

Gratis de nieuwste woningen in je inbox

Maak ook vrijblijvend gebruik van onze gepersonaliseerde nieuwsbrief. Die kun je helemaal naar wens invullen. Je kunt zelf aangeven naar wat voor huurwoning je zoekt. In de nieuwsbrief vind je vervolgens alleen woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Je blijft zo handig op de hoogte van nieuw aanbod bij jou in de buurt.

Bekijk ook: Hoe kan ik op Huurstunt naar een huurwoning zoeken?

Voeg woningen toe aan je favorietenlijst

Als je een woning tegenkomt die voldoet aan jouw wensen, kun je ‘m eenvoudig opslaan bij jouw favorieten door op het hartje te klikken. Je kunt de woning dan in de gaten houden, zodat je weet of ie nog te huur wordt aangeboden.

Upgrade naar Huurstunt Premium

Als je wilt reageren op een huurwoning kan dat met een Huurstunt Premium Account. Dankzij Premium kun je direct contact opnemen met de verhuurder, via een contactformulier en soms ook een telefoonnummer. Zo heb je een rechtstreekse verbinding met de verhuurder van die woning. Ziet hij in jou een geschikte kandidaat? Dan mag je langskomen voor een bezichtiging.

Ontdek hier alles over het Premium Account van Huurstunt!

Probeer het Premium Account 14 dagen gratis 

Een Premium Account kost €29,95 per maand, maar is de eerste 14 dagen gratis! Niet helemaal wat je zocht? Een Premium Account kun je op ieder moment aanmaken en opzeggen via je persoonlijke accountpagina.

Reageren op een huurwoning

Mooie woning gevonden? Tijd om een enthousiaste reactie te versturen. Vertel in een paar woorden iets over jezelf en waarom je reageert op de woning. Zorg dat jouw bericht er altijd verzorgd uitziet. Fouten wil je zo veel mogelijk voorkomen, en het is ook niet handig als je onnodige vragen stelt. Neem de advertentie dus nog eens goed onder de loep.

Lees ook: Reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Reageer op meerdere huurwoningen

Wacht na het versturen van jouw reactie tenslotte niet af tot je een bericht terugkrijgt. Wat beter werkt is je kansen spreiden. Reageer op meerdere woningen, zodat je sneller kans van slagen hebt!