Wat kan ik met een Premium Account?

Met een gratis account van Huurstunt kun je gebruikmaken van enkele functies van de website. Wil je gebruik maken van alle functies? Upgrade dan naar een Premium Account!


Huurstunt gratis versus een Premium Account

Met een gratis account van Huurstunt heb je toegang tot het complete woningaanbod, en kun je alle afbeeldingen bekijken. Sommige details zullen alleen niet helemaal zichtbaar zijn. Heb je interessante huurwoningen gevonden? Sla ze dan op als favoriet, zodat je ze later snel terug kan vinden.

Premium Account

Met een Premium Account kun je alle details van de woning bekijken. Ook heb je met een Premium Account toegang tot de contactgegevens van de verhuurder. Als je dus vragen hebt over de woning, kun je dan contact opnemen met de verhuurder. Een Premium Account is 14 dagen gratis voor nieuwe leden.

LeestipHoe kan ik snel een huurwoning vinden?

Reactieformulieren

Een ander groot voordeel van een Premium Account is het gebruik van de reactieformulieren. Deze formulieren staan rechtstreeks in contact met de mailbox van de verhuurder. Je kunt op die manier dus snel en makkelijk kenbaar maken dat je interesse hebt in de te huur aangeboden huurwoning.

Een huurwoning gevonden? Zó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Contact tussen huurders en verhuurders

Huurstunt heeft geen invloed op de berichten, dus zorg ervoor dat je bericht een goed beeld geeft van je als persoon. Je kunt het bericht later niet meer aanpassen. Als je wordt uitgenodigd door de verhuurder voor een bezichtiging, zal de verhuurder contact zoeken via je e-mailadres. Hou het ingevulde adres dus goed in de gaten!