Wat kan ik met een Premium Account?

Wat leuk dat je interesse toont in een Huurstunt Premium account! Dankzij Huurstunt Premium vind je sneller een leuke, nieuwe huurwoning. Er hangen veel voordelen aan deze upgrade en hieronder gaan we ze allemaal bij langs.

Huurstunt gratis vs. Huurstunt Premium

Met een gratis account van Huurstunt kun je gebruikmaken van enkele functies van de website. Zo kun je kijken naar het woningaanbod. Sommige details zullen alleen niet helemaal zichtbaar zijn. Met een Huurstunt Premium account kun je alle details van de woning bekeken. De volledige beschrijving is te lezen en je ziet daarbij ook de gegevens van de verhuurder staan. Als je dus vragen hebt over de woning, kun je dan contact opnemen met de verhuurder. In veruit de meeste gevallen staat er dan namelijk een telefoonnummer bij.

Een ander groot voordeel van Huurstunt Premium is het gebruik van de reactieformulieren. Deze formulieren staan rechtstreeks in contact met de mailbox van de verhuurder. Je kunt op die manier dus snel en makkelijk kenbaar maken dat je interesse hebt in de te huur aangeboden huurwoning. Huurstunt heeft geen invloed op de berichten, dus zorg ervoor dat je bericht een goed beeld geeft van je als persoon. Je kunt het bericht later niet meer aanpassen. Als je wordt uitgenodigd door de verhuurder voor een bezichtiging, zal de verhuurder contact zoeken via je e-mailadres. Hou het ingevulde adres dus goed in de gaten!

Kosten Huurstunt Premium

Voor het gebruik van Huurstunt Premium betaal je een vast bedrag van 19,95 euro per maand. Dit bedrag wordt iedere maand geïnd door een automatische incasso. Wil je niet langer gebruikmaken van je Premium account, dan kun je je account eenvoudig opzeggen. Dit doe je eenvoudig zelf via je profiel. Lukt dit niet of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt.