Wat is de nieuwsbrief?

Wil jij altijd op de hoogte zijn van nieuwe huurwoningen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, stel je voorkeuren in en ontvang direct, dagelijks of wekelijks gepersonaliseerd woningaanbod als eerste in je mailbox!


Wat is de nieuwsbrief?

Onze nieuwsbrief is een handige manier om op de hoogte te blijven van het nieuwste woningaanbod op Huurstunt. Of je nu op zoek bent naar huurwoningen, appartementen, studio's of kamers, je ontvangt updates direct in je inbox. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief met een gratis account.

Reageren op woningen

Om te kunnen reageren op woningen heb je een Premium Account nodig. Hieronder leggen we uit hoe je je kunt inschrijven voor de nieuwsbrief en hoe je jouw voorkeuren kunt instellen!

Meer over het activeren van je Premium Account, lees je hier!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Met onze nieuwsbrief ben je één stap dichter bij het vinden van je droomhuis met Huurstunt. Volg de stappen hieronder om je in te schrijven!

 1. Aanmelden of inloggen: Als je nog geen account hebt, meld je dan aan. Als je al een account hebt, log dan in.
 2. Ga naar je Account: Dat kan door rechtsboven in het scherm op je accountnaam te klikken. Er verschijnt dan een menuvenster.
 3. Klik op ''Mijn zoekopdrachten'': Eenmaal ingelogd, klik rechtsboven op je account en ga dan naar ''Mijn zoekopdrachten''.
 4. Nieuwe zoekopdracht toevoegen: Klik op de plus om een nieuwe zoekopdracht in te voeren. Je kunt tot vier verschillende zoekopdrachten invullen!

Wat kan ik invullen bij ''Mijn zoekopdrachten''?

Vul je voorkeuren in bij ‘’Mijn zoekopdrachten’’ en krijg woningupdates die er echt toe doen. Jouw ideale thuis is nu slechts een paar klikken verwijderd!

 1. Woningen in: Hier kun je de plaats invullen waar je een woning zoekt.
 2. Straal: Vul bij ‘’Straal'' de afstand in kilometers in waarbinnen je zoekt.
 3. Minimale en Maximale huurprijs: Vul daarna de minimale en maximale huurprijs in die je bereid bent te betalen.
 4. Frequentie: Bij ''Frequentie'' kies je hoe vaak je updates wilt ontvangen: direct, dagelijks of wekelijks. Bij de optie 'direct' ontvang je elk kwartier een e-mail als er nieuw woningaanbod is dat aan je eisen voldoet.

Ga je voor het eerst een kamer of woning huren? Begin gelijk goed met deze tips!

Nieuwsbrief deactiveren?

Mocht je geen nieuwsbrief meer willen ontvangen, dan kun je dit gemakkelijk aanpassen:

 1. Ga naar ''Mijn zoekopdrachten'' in je account.
 2. Vind de specifieke zoekopdracht waarvoor je de nieuwsbrief wilt deactiveren.
 3. Zet de optie ''Wil je de zoekopdracht per e-mail ontvangen?'' op ''Nee''.

Met de nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod dat aansluit op jouw woonwensen. Zo ben je er altijd als eerste bij en vergroot je je kans om je droomwoning te vinden met Huurstunt!