Een straat met rijtjeshuizen in Nederland

Huurstunt opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar

22 september 2022

Laatste update: 03 april 2024

Huurstunt.nl is voor de tweede maal genomineerd voor website van het jaar in de categorie 'huisvesting'. Vorig jaar werd Huurstunt ook genomineerd in deze categorie. Funda werd toen verkozen tot beste website van het jaar. De website van het jaar verkiezing wordt georganiseerd door multichannelplatform Emerce en onderzoeksbureau Multiscope. Mensen kunnen nog dertig dagen hun stem uitbrengen op hun favoriete website.

Inhoudsopgave

  Beste website

  De deelnemende websites in de categorie huisvesting zijn actief op het gebied van de verkoop en verhuur van huizen. Winnaars van de voorgaande editie, wild cards en websites uit de top 100 van Alexa en Similarweb doen automatisch mee aan deze verkiezing. Wel moeten de deelnemende websites die in aanmerking komen voor een wild card minimaal 5000 bezoekers per maand hebben. Vorig jaar werd de website van uitzendbureau Timing verkozen tot overall beste website van 2021.

  Huurder en verhuurder schudden elkaar de hand

  Verkiezing

  De beste website wordt per categorie verkozen op basis van de hoogste score op de volgende vier kwalitatieve kenmerken:

  • Content;

  • Navigatie;

  • Design;

  • Aanbevelingsintentie.

  Wie zijn stem uitbrengt op de website van het jaar wordt lid van een panel en maakt bovendien kans op prijzen.

  Een woning vinden met Huurstunt

  Via het platform Huurstunt kunnen huurders gemakkelijk huurwoningen vinden. Met de zoekmachine voer je eenvoudig een zoekopdracht in. In de lijst met resultaten verschijnen dan de beschikbare huurwoningen in de gekozen stad. Met de zoekfilters kun je je zoekopdracht verfijnen op het gebied van onder andere type woning, beschikbare buitenruimte, woonoppervlakte en opleveringsniveau. Zo vind je bijvoorbeeld gemakkelijk huurwoningen of appartementen die voldoen aan jouw wensen. Meld je je aan voor de e-mailalert, dan ontvang je dagelijks een overzicht van de beschikbare woningen in je mailbox. Zo loop je geen geschikte huurwoningen mis en vergroot je de kans dat je je ultieme woonplek vindt.

  Huurwoningen in Nederland

  Premium Account

  Zit jouw droomhuis tussen het actuele woningaanbod op Huurstunt? Dan krijg je met een Premium Account toegang tot alle gegevens van de verhuurder en kun je direct contact zoeken om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een bezichtiging. Om kennis te maken met Huurstunt kun je veertien dagen gebruik maken van de gratis proefperiode. Vind je in die periode geen geschikte woning, dan word je abonnement omgezet in een Premium Account dat maandelijks opzegbaar is. Zo zit je nergens langdurig aan vast en maak je alleen gebruik van Huurstunt voor de periode waarin je daadwerkelijk op zoek bent naar een woning.

  Stem op Huurstunt

  Op 21 oktober sluiten de stembussen en worden er winnaars verkozen in maar liefst 39 categorieën. De prijzen worden net als in 2019 uitgereikt tijdens de Website van het Jaar Awardshow. Heb jij een woning gevonden met Huurstunt en ben je tevreden over de content, navigatie en het design? Breng dan vandaag nog even je stem uit. En wie weet rolt Huurstunt dit jaar dan wel als beste website uit de bus.