Gratis account

Met een gratis account kun je de juiste zoekfilters aan zetten en zo op zoek gaan naar een geschikte huurwoning. Ook kun je een e-mailalert aanmaken, zodat de woningen die aan jouw wensen voldoen dagelijks in je mailbox verschijnen.

Premium Account

Met een Premium Account zie je bij de woningen in de zoekmachine ook alle details. Je ziet bijvoorbeeld de volledige beschrijving en de gegevens van de verhuurder. Ook kun je contact opnemen met de verhuurder als je een woning zoekt die bij je past, en zo bijvoorbeeld een afspraak maken voor een bezichtiging. Dit is handig, want zo kun je er snel bij zijn als je op zoek bent naar een woning.


Gratis proefperiode

Met de gratis proefperiode van Huurstunt kun je de voordelen van een Premium Account veertien dagen uitproberen. In deze periode zie je dus alle details bij woningen in de zoekmachine. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de verhuurders.

Aanmelden voor de proefperiode

Meld je je aan voor deze gratis proefperiode, dan kun je het registratieformulier invullen. Daarin wordt in eerste instantie gevraagd naar je e-mailadres en wachtwoord. Daarna vul je een tweede formulier in. Hierin wordt gevraagd naar je persoonlijke gegevens.

Omzetting naar Premium Account

Na de proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een Premium Account, zodat je kunt blijven genieten van de voordelen. Hiervoor worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Het is dan ook nodig om in het tweede formulier ook je IBAN-rekeningnummer in te vullen.


Premium Account opzeggen

Het abonnement is doorlopend en stopt zodra je het opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de accountpagina op Huurstunt.