Wat houdt de gratis proefperiode in?

Met de gratis proefperiode van Huurstunt kun je alle voordelen van een Premium Account veertien dagen onbetaald uitproberen. In deze periode heb je toegang tot alle details bij woningen in onze zoekmachine. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de verhuurders.


Gratis vs. Premium Account

Met een gratis account bij Huurstunt zie je het volledige woningaanbod en kun je alle foto's bekijken. Sommige details zijn echter beperkt zichtbaar. Ook kun je een e-mailalert aanmaken, zodat de woningen die aan jouw wensen voldoen dagelijks in je mailbox verschijnen. Tenslotte kun je ook favoriete woningen opslaan voor later.

Premium Account

Een Premium Account geeft toegang tot alle woningdetails, inclusief de contactgegevens van verhuurders. Dit is ideaal voor direct contact en snelle actie. Nieuwe leden genieten 14 dagen gratis van dit account.

LeestipEen eerste kamer of woning huren; zo begin je goed

Gratis proefperiode en omzetting

Tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen ervaar je alle Premium voordelen. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar een betaald Premium Account.

 

Aanmelden voor de proefperiode

Meld je je aan voor deze gratis proefperiode, dan kun je het registratieformulier invullen. Daarin wordt in eerste instantie gevraagd naar je e-mailadres en wachtwoord. Daarna vul je een tweede formulier in. Hierin wordt gevraagd naar je persoonlijke gegevens en betalingsgegevens.

Omzetting naar Premium Account

Na de proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een Premium Account, zodat je kunt blijven genieten van de voordelen. Hiervoor worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Het is dan ook nodig om in het tweede formulier ook je IBAN-rekeningnummer in te vullen.

Leuke huurwoning op Huurstunt gevonden? Zó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Je Premium Account opzeggen

Het abonnement is doorlopend en stopt zodra je het opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de accountpagina op Huurstunt.