Hoe kan ik een Premium Account aanvragen?

Wil je weten hoe je een Premium Account kunt aanvragen bij Huurstunt? Of je nu een nieuw account wilt aanmaken of je huidige gratis account wilt upgraden, volg deze eenvoudige stappen om te genieten van alle voordelen van Huurstunt Premium.

Aanmelden zonder gratis account

Heb je nog geen account bij Huurstunt en wil je graag een Premium Account? Volg dan onderstaande stappen:

• Vul je e-mailadres en wachtwoord in de velden van het registratieformulier in of meld je aan met Google of Facebook.
  • Klik op gratis registreren.
  • Vul nu het tweede formulier in met je voornaam, achternaam en je IBAN-nummer.
  • Klik op controleren en controleer de gegevens op je scherm nogmaals.
  • Als alles klopt kun je op akkoord klikken en word je Premium account aangemaakt.

Vergeet niet je account te verifiëren door op de link in de e-mail van Huurstunt te klikken. Alleen dan wordt je account geactiveerd en kun je gebruikmaken van alle handige functies van Huurstunt Premium.

Gratis account upgraden naar Premium

Heb je al een gratis account op Huurstunt en wil je graag upgraden naar een Premium Account? Volg dan deze stappen:

• Ga naar je persoonlijke profiel en klik je op ‘Upgrade je account’.
  • Vul je gegevens in het formulier in.
  • Klik op 'controleren' en verzend het formulier.

Zodra je aanvraag gecontroleerd is kun je gelijk gebruikmaken van je Premium Account.

Wachtwoord vergeten? Zo vraag je een nieuwe aan.

Lukt het niet?

Lukt het je niet om een Huurstunt Premium Account aan te vragen en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt, zodat zij jou kunnen helpen bij het aanmaken van Huurstunt Premium. Contact opnemen met Huurstunt kan op de volgende manieren: