Kan ik reageren op advertenties zonder contactformulier?

Om te kunnen reageren op een woningadvertentie op Huurstunt, kun je gebruik maken van het contactformulier op de pagina van de huurwoning. Hier heb je een Premium Account voor nodig.


Hoe maak je gebruik van het contactformulier?

Om te kunnen reageren op een huurwoning, heb je een Premium Account account nodig. Je kunt apart een Premium Account aanmaken óf je huidige account upgraden. Een Premium Account is voor nieuwe leden de eerste 14 dagen gratis. Voor Huurstunt betaal je iedere maand € 29,95, en het is op ieder gewenst moment op te zeggen. Zodra je je Premium Account hebt geactiveerd, kun je gebruikmaken van het contactformulier op de woningpagina’s.

Waarom zie ik geen telefoonnummer?

In veruit de meeste gevallen heb je met een Premium Account niet alleen toegang tot het contactformulier dat rechstreeks naar de verhuurder wordt doorgestuurd. Vaak zie je ook het telefoonnummer van de verhuurder staan. De keuze om een telefoonnummer toe te voegen, is in verband met privacyredenen, echter aan de verhuurder zelf. Als je geen telefoonnummer ziet staan bij een woningadvertentie, heeft de verhuurder daar zelf voor gekozen.

AanbevolenZó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Alleen reageren via het contactformulier

Heb je een Premium Account en zie je geen telefoonnummer bij de woningadvertentie staan? Dan kan je alleen in contact komen met de verhuurder via het contactformulier. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt.