Woning huren in Roosendaal

20 huurwoningen gevonden

Gratis de nieuwste woningen in je inbox.

 • 95 m2
 • 4 kamers
 • 91 m2
 • 3 kamers
 • Op aanvraag
 • Op aanvraag
 • 50 m2
 • Op aanvraag
 • 134 m2
 • 4 kamers
 • Op aanvraag
 • 4 kamers
Appartement Burgemeester Prinsensingel
ONDER OPTIE
Huurwoning Barietdijk
ONDER OPTIE
 • 75 m2
 • 4 kamers
 • 35 m2
 • 3 kamers
Huurwoning Balladeberg
ONDER OPTIE
 • 120 m2
 • 5 kamers
 • 36 m2
 • 1 kamer
Kamer Voorstraat
ONDER OPTIE
 • 25 m2
 • 1 kamer

Huis huren Roosendaal

Een woning huren in Nederland is alles behalve eenvoudig. Er is veel concurrentie, waardoor huurprijzen steeds hoger worden. Gelukkig zijn de huurprijzen in Noord-Brabant nog niet zo erg als in de Randstad, maar dat betekent niet dat dat het makkelijk is om een woning te vinden die voldoet aan al je eisen. Dankzij Huurstunt ben je op de hoogte van een heel groot deel van het aanbod van makelaars, maar ook van het aanbod van particuliere verhuurders. Dat aanbod wordt in veel gevallen alleen bij Huurstunt geplaatst, waardoor je nog meer kans maakt om snel een huurwoning te huren.

Hoe werkt een woning huren via Huurstunt?

Wanneer je graag een woning wilt huren in Roosendaal, kun je je gratis registreren bij Huurstunt. Met dat gratis account kun je gebruikmaken van een aantal handige functies die het vinden van een huurwoning in Roosendaal makkelijker maken. Eén van die functies is onze woningnieuwsbrief. Wanneer je voor het eerst op de website komt en je nog geen geschikte woning ziet, willen we niet dat je de hoop gelijk opgeeft. Er worden dagelijks nieuwe woningen te huur aangeboden en het zou zonde zijn als je die misloopt. Dankzij onze woningnieuwsbrief krijg je een e-mail, zodra er een woning online komt die voldoet aan jouw woonwensen. Op die manier kun je snel actie ondernemen als er wel een woning online komt die bij je past.

Ook kun je met een gratis account een oproep plaatsen op de website. Bij Huurstunt geloven we dat het huren van een woning tweerichtingsverkeer hoort te zijn. Verhuurders moeten er ook voor kunnen kiezen om actief op zoek te gaan naar een nieuwe huurder en om dat te bereiken hebben wij ons oproepensysteem in het leven geroepen. Woningzoekenden kunnen op die pagina een oproep plaatsen met een korte introductie en de woonwensen. Verhuurder kunnen bij die oproepen kijken en als zij een geschikte huurder zien, kunnen ze contact opnemen met een druk op de knop. Deze service is voor woningzoekenden helemaal gratis.

Reageren op huurwoningen in Roosendaal

Heb je een huurwoning in Roosendaal gezien waar je graag op wil reageren, dan moet je snel zijn. Door de concurrentie op de woningmarkt, is een huurwoning vaak niet lang te huur. Om je snel op weg te helpen, kun je dankzij een Premium Account rechtstreeks in contact komen met de verhuurder. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar de gegevens van de verhuurder. Je hoeft alleen maar een contactformulier in te vullen op de pagina van de woning. Dat formulier wordt rechtstreeks naar de verhuurder verzonden, waarna diegene kan beslissen of je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging.

Voor dit Premium Account betaal je maandelijks een vast bedrag. Gelukkig zit je niet vast aan dit abonnement, omdat je dit op elk moment kunt opzeggen via de instellingen van je account. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor de periode dat je ook echt actief op zoek bent naar een huurwoning in Roosendaal.


Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde huurprijs in Roosendaal?

Gemiddeld betaal je in Roosendaal een huurprijs van ongeveer 11 euro per vierkante meter per maand. Dit betekent dat je voor een gemiddeld appartement van 60 vierkante meter gemiddeld 660 euro per maand betaalt. Deze prijs is exclusief servicekosten, stoffering of meubilering.

Kan ik goedkoop huren in Roosendaal?

Roosendaal is in verhouding een goedkope plek om je te vestigen. De huurprijzen stijgen wel flink, maar staan nog in schril contrast met de huurprijzen van de Randstad. In Amsterdam betaal je bijvoorbeeld ruim 23 euro per vierkante meter per maand.

Kan ik een gemeubileerde woning huren in Roosendaal?

Doordat Nederland steeds populairder wordt bij buitenlandse studenten en expats, is er ook steeds meer vraag naar gemeubileerde woningen. Steeds meer verhuurders besluiten daarom om hun woning gemeubileerd te verhuren. Ook in Roosendaal kom je die woningen steeds vaker tegen. Hou de website goed in de gaten om snel actie te ondernemen als er een dergelijke woning aangeboden wordt.

Kan ik particulier huren in Roosendaal?

Bij Huurstunt kun je huurwoningen vinden van aangesloten makelaars en particuliere verhuurders. Met een Premium Account kun je rechtstreeks in contact komen met deze verhuurders. Het is per verhuurder verschillend hoe de woning verhuurd wordt.

Is het mogelijk om via Huurstunt een woning huren zonder wachtlijst?

Huurstunt verhuurd zelf geen woningen, waardoor er dus ook geen wachtlijst is. Doordat de meeste woningen in de vrije sector verhuurd worden, gelden voor die woningen vaak ook geen wachtlijsten of andere regels. Wel kun je te maken krijgen met inkomenseisen. Dit is per verhuurder verschillend, dus het is verstandig om hier altijd naar te vragen via het contactformulier op de pagina van de betreffende huurwoning.

Kan ik in Roosendaal huren met huurtoeslag?

Doordat de huurprijzen in Roosendaal niet erg hoog zijn, zijn er meer woningen beschikbaar die op basis van het puntenstelsel onder de huurtoeslaggrens verhuurd worden. Natuurlijk is de concurrentie op die woningen groot en zul je er snel bij moeten zijn. Meld je daarom gratis aan voor de woningnieuwsbrief van Huurstunt, om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod onder de huurtoeslaggrens.