Woning huren in Purmerend

6 huurwoningen gevonden

We hebben de zoekafstand automatisch vergroot, zodat we je meer resultaten kunnen tonen.

Gratis de nieuwste woningen in je inbox.

  • 100 m2
  • 4 kamers
  • 290 m2
  • 7 kamers
  • 290 m2
  • 6 kamers
  • 40 m2
  • 1 kamer
  • 80 m2
  • 2 kamers

Huis huren Purmerend

In veel steden in Nederland bestaat een tekort aan betaalbare woonruimte. Zo ook in Purmerend. Vooral de huurders met een middeninkomen en jongeren vallen vaak buiten de boot. Ze kunnen vaak niet voldoen aan de inkomenseisen van de duurdere vrije sector huurwoningen of hebben niet genoeg punten voor een sociale huurwoning. De wachttijd voor een dergelijke woning is namelijk al ruim 12 jaar. Starters zullen hierdoor lang moeten wachten voor ze kans maken op een sociale huurwoning.

Bouw huurwoningen in Purmerend

Natuurlijk zit ook gemeente Purmerend niet stil als het gaat om de bouw van woningen voor elke klasse woningzoekenden. Ze werken vanuit de gemeente met het 30-30-40 principe. Dit houdt in dat bij elk nieuwbouwproject minimaal 30 procent sociale huur moet zijn. De andere 30 procent moet ingevuld worden met middeldure huurwoningen en betaalbare koopwoningen. De 40 procent die dan nog overblijft, is bestemd voor vrije sector huurwoningen. Zo wordt elke klasse bediend van passend aanbod en moet op termijn iedereen voorzien worden van een mooie woning.

Huurwoning vinden in Purmerend

Als jij op dit moment ook op zoek bent naar een betaalbare huurwoning in Purmerend, dan weet je dat deze zoektocht niet makkelijk is. Je zult continu de websites van de grote makelaars in de gaten moeten houden en dat is nog steeds geen garantie dat je op tijd reageert op de beschikbare woningen. De woorden ‘deze woning is reeds verhuurd’ klinken jou waarschijnlijk bekend in de oren. Als je voortaan op de hoogte gehouden wil worden van beschikbaar huurwoningaanbod, dan ben je bij Huurstunt aan het goede adres. Dankzij onze gepersonaliseerde huurwoningnieuwsbrief, krijg je bericht zodra er een huurwoning online komt die voldoet aan jouw huurwensen. Stel, je wil graag een appartement huren in Purmerend die maximaal 700 euro kost, dan krijg je alleen berichten van appartementen die aan die wensen voldoen te zien. Het mooie van deze service is dat je er helemaal niets voor hoeft te betalen. Een registratie bij Huurstunt kost helemaal niets. Ook kun je met een gratis Huurstunt account een oproep plaatsen op de website. Die oproep laat verhuurders weten dat je zoekende bent. Als zij een woning beschikbaar hebben die past bij jou wensen kunnen ze de woning aan je aanbieden. Zo vergoot je je kansen op het vinden van een geschikte huurwoning.

Huurstunt Premium

Heb je een woning gezien op Huurstunt waar je graag op wilt reageren, dan kun je gebruikmaken van een Premium Account. Dankzij dit Premium Account worden de contactformulieren op de woningpagina’s ontgrendeld en kun je in contact komen met de betreffende verhuurder. Die verhuurder kan je vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging en de verdere verhuurprocedure bespreken. Voor het gebruik van een Premium Account op Huurstunt vragen we een vast bedrag per maand. Je kunt het account op ieder gewenst moment activeren of opzeggen via je persoonlijke accountpagina.