Woning huren in Noord-Brabant

1228 huurwoningen gevonden

Appartement Lieve-Vrouweplein VERHUURD

Appartement Lieve-Vrouweplein

Tilburg
 • 75 m2
 • 4 kamers
 • 12 m2
 • 1 kamer
Studio Hasseltstraat
NIEUW
 • 27 m2
 • 1 kamer
 • 291 m2
 • 7 kamers
 • 465 m2
 • 7 kamers
Appartement Korte Nieuwstraat
NIEUW
Huurwoning Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Huurwoning Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Appartement Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Appartement Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Huurwoning Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Appartement Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Huurwoning Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Huurwoning Hendrik van Tulderstraat
NIEUW
Studio Kleine Bleekstraat
NIEUW
Studio Haagdijk
NIEUW
 • 25 m2
 • 1 kamer

Appartement huren Noord-Brabant

Als je wil wonen in Noord-Brabant zul je steeds iets dieper in de buidel moeten tasten. Het is dus ook niet altijd eenvoudig om een betaalbare huurwoning te vinden. Gelukkig kan Huurstunt hier dat beetje extra bieden wat jij nodig hebt om een leuke huurwoning te vinden. Wil je een studio, kamer of appartement huren? Huurstunt kan altijd aanbod laten zien waar jij echt wat aan hebt.

Waarom Huurstunt?

Een woning huren doe je sneller via Huurstunt. Je kunt gebruikmaken van allerlei handige functies die het zoeken naar een geschikte woning vergemakkelijken. Zo kun je met een gratis Huurstunt account gebruikmaken van de gepersonaliseerde nieuwsbrief. Je kunt aangeven wat voor huurwoning je precies zoekt, zodat je enkel woningen te zien krijgt die voldoen aan jouw woonwensen. Op die manier ben je snel op de hoogte als een huurwoning in Noord-Brabant geplaatst wordt.

Naast deze nieuwsbrief, kun je ook een oproep op de website plaatsen. In die oproep kun je vertellen wie je bent en wat voor woning je zoekt. Verhuurders kijken vaak bij deze oproepen, in de hoop dat ze de geschikte huurder vinden voor hun woning en ze de woonruimte zo snel kunnen verhuren. Als een verhuurder jou een berichtje stuurt, kun jij als potentiële huurder gratis reageren.

Huurstunt Premium

Zodra je een woning gevonden hebt die voldoet aan jouw woonwensen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk reageren. Gelukkig kan je ook dat gewoon via de Huurstunt website doen. Hiervoor heb je Huurstunt Premium nodig. Zo’n account kost een vast bedrag per maand en is op ieder moment aan te vragen en op te zeggen. Zodra je Huurstunt Premium hebt geactiveerd, kun je gebruikmaken van het contactformulier op de woningpagina. Als je dit contactformulier verzendt, komt deze rechtstreeks in de mailbox van de verhuurder terecht. De verhuurder kan op zijn beurt contact opnemen met jou als er een bezichtiging gepland kan worden. We raden altijd aan om op meer dan een woning te reageren, zodat je je kansen spreidt en je dus sneller een woning zult vinden.

Wonen in Noord-Brabant

Nu je weet waarom je Huurstunt het beste kunt gebruiken bij je woningzoektocht, is het belangrijk dat je bedenkt waar je wilt wonen in Noord-Brabant. Het is hierbij van belang dat je goed kijkt wat je budget is en welke omgeving je voorkeur heeft. Vooral op het gebied van budget zit er veel verschil tussen de verschillende steden in Noord-Brabant. Net als eerder, blijft Den Bosch de duurste gemeente om je te vestigen. De reden voor de hoge huurprijzen in deze stad, is de stijging van de prijzen van koophuizen. Een gemiddelde woning kost hier 313.000 euro en hierdoor moeten veel starters wachten met het kopen van hun eerste koophuis. Ze blijven hierdoor langer in hun huurwoning zitten, waardoor deze schaarser worden en in prijs stijgen.

Als je wilt kiezen voor een huurwoning die beter is voor je portemonnee, dan kun je beter kijken in regio Tilburg. De gemiddelde woning daar kost 275.000 euro, waardoor mensen eerder kunnen verhuizen naar een koopwoning. Hierdoor blijven de huurprijzen in Tilburg ook lager en is huren daar relatief goedkoper.

Reageren op huurwoning

Zodra je hebt besloten waar je een woning wilt huren, kun je gaan reageren. Zoals hierboven al gemeld werd, kun je dat doen met een Huurstunt Premium account. Vertel de verhuurder precies waarom hij jou als huurder moet uitnodigen, zodat je hopelijk snel een huurwoning krijgt. Het is altijd de bedoeling dat de verhuurder reageert op de verzonden bezichtigingsaanvragen. Helaas kan het voorkomen, dat het voor de verhuurder niet mogelijk is om iedereen persoonlijk van antwoord te voorzien. Vaak is dit het resultaat van heel veel reacties. De verhuurder kiest in die gevallen om alleen de mensen die worden uitgenodigd een mail te sturen. Blijf hierom ook nooit wachten op antwoord, maar blijf vooral ook reageren op andere woningen. Huurstunt wenst je heel veel succes met het vinden van jouw droomhuis.