Woning huren in Nieuwegein

10 huurwoningen gevonden

Gratis de nieuwste woningen in je inbox.

 • 80 m2
 • 4 kamers
 • 47 m2
 • 3 kamers
 • 39 m2
 • 3 kamers
 • 52 m2
 • 3 kamers
 • 70 m2
 • 2 kamers
Huurwoning Polderhoeve
ONDER OPTIE
 • 141 m2
 • 6 kamers

Huis huren Nieuwegein

De olievlek van stijgende huurprijzen verspreidt zich steeds meer over Nederland. Waar de huurprijzen in Utrecht en Amersfoort al langer stijgen, moet Nieuwegein hier nu ook aan geloven. Gezien het feit dat mensen de prijzen in de grotere steden niet meer kunnen bekostigen, wijken zij steeds vaker uit naar omliggende steden en hierdoor is nu ook in Nieuwegein een stijgende trend zichtbaar. Als jij graag een goedkope huurwoning in Nieuwegein wilt vinden, zul je dus goed moeten zoeken. Gelukkig kunnen de handige functies van Huurstunt jou hierbij helpen. Meld je dus vandaag nog gratis en vrijblijvend aan bij Huurstunt en vind een huurwoning die bij jou past.

Betaalbaar huren wordt makkelijk

Zoals hierboven ook al genoemd werd, is het niet eenvoudig om snel een huurwoning te vinden in Nieuwegein. Veel mensen zijn op zoek en struinen dagelijks talloze websites van makelaars en woningcorporaties af in de hoop om een betaalbare huurwoning te vinden. Ben jij ook één van die mensen, dan kan Huurstunt jou de services bieden die je nodig hebt om een voorsprong te genereren. Dankzij alle gratis functies van Huurstunt hoef jij bijvoorbeeld niet dagelijks alle websites bij langs, maar zie je al het aanbod van aangesloten makelaars snel op één plek. Zo blijf jij dus altijd op de hoogte van nieuw aanbod. In tegenstelling tot andere huurwoningwebsites, ben je er bij Huurstunt altijd van verzekerd dat je het meest actuele aanbod te zien krijgt. Elke dag controleert Huurstunt alle woningen op de websites op basis van hun huurstatus. Je zult hierdoor dus nagenoeg geen woningen zien die in werkelijkheid verhuurd zijn. Dit maakt Huurstunt uniek in haar soort en zo waardevol voor woningzoekenden zoals jij.

Huurstunt nieuwsbrief

Naast dit handige overzicht van beschikbare huurwoningen, kun je ook gebruikmaken van onze woning nieuwsbrief. Dankzij deze nieuwsbrief hoef jij het nieuwe aanbod zelfs niet in de gaten te houden op de website. Je kunt precies invullen wat voor woning jij zoekt en elke keer als er iets op Huurstunt komt dat voldoet aan jouw woonwensen, krijg je hier een mailtje van. Hierdoor mis jij nooit meer aanbod dat wellicht interessant is voor jou. Je kunt deze nieuwsbrief eenvoudig activeren in de instellingen van je gratis Huurstunt account.

Oproep plaatsen

Bij het zoeken naar een woning, wil je natuurlijk zo veel mogelijk hulp. Je vertelt iedereen in je omgeving dat je zoekende bent, maar waarom vertel je dit niet ook aan de verhuurders? Dankzij het prikbord op Huurstunt, kun jij de verhuurders laten weten dat jij een huurwoning zoekt. Vertel in de oproep wie jij bent en wat je precies zoekt. Verhuurders kunnen op deze pagina kijken en wellicht nodigen zij jou dan wel uit voor een bezichtiging. Ook deze oproep maak je eenvoudig aan op de instellingenpagina van je gratis Huurstunt account. Als een verhuurder jou een bericht stuurt, kun je hier bovendien gratis op reageren!

Huurstunt Premium

Als je een woning in de mail of op de website ziet waar jij enthousiast van wordt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk reageren. Gelukkig kan reageren ook via Huurstunt. Hiervoor kun je gebruikmaken van een Huurstunt Premium account. Zodra je dit account via de instellingen van je account hebt geactiveerd, worden alle contactformulieren ontgrendeld. Je kunt hierdoor het contactformulier op de pagina van de desbetreffende woning invullen, waarna je deze rechtstreeks naar de verhuurder kunt sturen. Soms hebben verhuurders aangegeven dat zij ook per telefoon bereikbaar zijn voor bezichtigingsaanvragen. In dat geval staat er nu ook een telefoonnummer bij dat je kunt bellen voor informatie of een aanvraag. Huurstunt heeft zelf geen controle over het verhuurproces of de te verhuren woning. Om hier meer informatie over te krijgen, zul je contact op moeten nemen met de verhuurder. Diegene zal jou vervolgens indien gewenst uitnodigen voor een bezichtiging.

Kosten Huurstunt Premium

Als jij gebruik wilt maken van Huurstunt Premium, betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt dit abonnement op ieder gewenst moment activeren en stopzetten via de instellingen in je account. Bij Huurstunt kennen wij geen opzegtermijn. Je kunt altijd opzeggen en deze opzegging zal gelijk ingaan als de nieuwe betaalperiode aanvangt. Je betaalt dus nooit voor een maand dat je Huurstunt Premium niet gebruikt.