Woning huren in Brielle

10 huurwoningen gevonden

Gratis de nieuwste woningen in je inbox.

 • 85 m2
 • 3 kamers
 • 85 m2
 • 3 kamers
 • 85 m2
 • 4 kamers
 • 90 m2
 • 4 kamers
 • 50 m2
 • 3 kamers
 • 50 m2
 • 1 kamer
 • 100 m2
 • 5 kamers
 • 80 m2
 • 3 kamers
 • 60 m2
 • 3 kamers

Huurwoningen Brielle

De Randstad blijft immens populair, waardoor de huurprijzen ook blijven stijgen. Steden als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag worden in rap tempo onbetaalbaar en het is daarom ook niet gek dat mensen steeds vaker in de omgeving zoeken naar een huurwoning. Plaatsen als Dordrecht, Brielle en Spijkenisse zijn populairder dan ooit. Binnen een half uurtje ben je in een grote stad, zoals Rotterdam en je hebt niet de drukte en de prijzen van de grote stad. Zo kun je toch nog enigszins betaalbaar wonen, maar let op: je bent niet de enige die op dit idee gekomen is. De huizen in deze dorpen en steden vliegen als warme broodjes over de toonbank en je zult daarom snel moeten zijn als je een kans wil maken. Gelukkig kan Huurstunt je hiermee helpen, dankzij onze handige woningzoekmachine.

Hoe werkt Huurstunt?

Het grote voordeel van het gebruiken van Huurstunt tijdens je woningzoektocht is dat je niet langer alle verschillende websites van makelaars hoeft af te speuren. Je vindt bijna al het beschikbare woningaanbod op een centrale plek en kunt eenvoudig kijken of er een huurwoning tussen zit die past bij je woonwensen. Filter al het aanbod op stad, woningtype, afmetingen, hoeveelheid kamers en – niet onbelangrijk – de huurprijs. Natuurlijk kan het zo zijn dat er geen huurwoning tussen zit voor jou. Heel jammer, maar geen ramp! Je kunt je namelijk inschrijven voor onze woningnieuwsbrief. Dat er nu geen huurwoning beschikbaar is, betekent namelijk niet dat er morgen geen nieuwe huurwoning op Huurstunt staat. Je wilt uiteraard niet zelf de hele tijd de website in de gaten houden en daarom willen we je graag even waarschuwen als er een nieuwe huurwoning online komt. Dit kunnen we dagelijks of wekelijks doen, maar je kunt ons ook vragen om je gelijk een e-mail te sturen als er een huurwoning online komt. Het inschrijven voor deze nieuwsbrief is helemaal gratis en het helpt enorm om op de hoogte te blijven van nieuw woningaanbod.

Reageren op huurwoningen

Wanneer je eenmaal een huurwoning gezien hebt die past bij jouw woonwensen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Zoals we eerder al noemden, zijn de huurwoningen in Brielle schaars en in trek. Om je te helpen bij het in contact komen met verhuurders, kun je gebruikmaken van de contactformulieren bij de woningpagina’s. Deze formulieren zijn met een gratis account vergrendeld, maar zodra je het Premium Account activeert, kun je er gebruik van maken. Nieuwe leden betalen de eerste 14 dagen niets, zodat je kunt zien wat het Premium Account toevoegt aan jouw huurwoningzoektocht. Upgradet je account vandaag nog en wanneer je je abonnement binnen de proefperiode opzegt, betaal je helemaal niets. Vind je het fantastisch en wil je graag blijven dan zal de eerste incasso automatisch volgen na 14 dagen.  

Oproep plaatsen

Wil je daarnaast ook nog dat verhuurders contact met jou kunnen zoeken, dan kun je helemaal gratis een oproep plaatsen op het prikbord. In deze oproep kun je aangeven wat voor huurwoning je zoekt en wat jou de geschikte huurder maakt. Denkt een verhuurder er ook zo over, dan kan diegene jou met een druk op de knop uitnodigen voor een woningbezichtiging. Dankzij een oproep vergroot je je eigen huurkansen, omdat verhuurders regelmatig kijken op de oproepenpagina in Brielle.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Brielle huren direct bij de eigenaar?

Doordat steeds meer particuliere verhuurders hun aanbod bij Huurstunt aanbieden, kun je ook in steeds meer gevallen rechtstreeks huren bij de eigenaar. Informeer bij de verhuurder naar de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen bij de betreffende huurwoning.

Kan ik in Brielle huren met huurtoeslag?

In Brielle kun je huurwoningen vinden in elke prijsklasse. Natuurlijk is het wel zo dat huurwoningen waarbij je huurtoeslag kunt aanvragen veel populairder zijn en dus sneller verhuurd worden. Zorg er dus dat je op de hoogte blijft van nieuwe huurwoningen, zodat je snel actie kunt ondernemen.

Wat is de gemiddelde huurprijs in Brielle?

De huurprijs in Brielle ligt wat hoger dan gemiddeld. Een nieuwe huurder betaalt doorgaans een huurprijs van 17 euro per vierkante meter. Dit houdt in dat je voor een klein appartement van 50m2 ongeveer 850 euro exclusief servicekosten betaalt per maand. Dit is duurder dan gemiddeld in Nederland.