Hoelang is mijn Premium Account geldig?

Wat goed dat je een Huurstunt Premium account hebt of overweegt dit te nemen. Je gaat veel voordeel ondervinden van het gebruik van Huurstunt Premium. De kans dat je een woning bemachtigt binnen korte tijd is groter dan wanneer je zelf alle websites van makelaars en verhuurders af moet. Je vraagt je nu af hoe lang je gebruik kunt maken van Huurstunt Premium en wanneer je abonnement afloopt. Hieronder zullen we je dat uitleggen.

Looptijd Huurstunt Premium

Met Huurstunt Premium ga je een maandabonnement aan. Dit houdt in dat je betaalt per maand en dat het Huurstunt Premium account na die maand automatisch verlengd wordt. Die verlenging stopt op het moment dat jij kiest om je Huurstunt Premium account op te zeggen.

Verlenging voorkomen

Als je niet wil dat je Huurstunt Premium Account verlengd wordt, is het belangrijk dat je je uitschrijft voordat de nieuwe betaalperiode van start gaat. Als voorbeeld: je meld je aan op 2 maart. Je zult dan uiterlijk 1 april je opzegging door moeten geven om een verlenging te voorkomen. Je Premium Account zal dan nog actief zijn tot het einde van de betaalperiode. Hoe je je kunt opzeggen lees je hier: