Huurstunt Premium opzeggen

Wat jammer dat je je Premium account bij Huurstunt wilt opzeggen. We hopen dat je een huis gevonden hebt en Huurstunt je daarbij geholpen heeft. Huurstunt Premium opzeggen doe je heel eenvoudig zelf via je accountpagina. Hoe dat precies werkt, lees je hieronder. Je kunt er ook voor kiezen om ons een brief te sturen met je opzeggen. Ook die manier van opzeggen staat hieronder beschreven. 

Opzeggen via je account

Wanneer je bent uitgeschreven van het Premium Account is de machtiging die je heeft afgegeven aan Huurstunt ontkracht. Na de datum van de uitschrijving heb je niet meer te maken met nieuwe betalingen. De onderstaande stappen helpen je op weg om zeker te zijn van een succesvolle uitschrijving van het Premium Account.

  1. Log in op je Premium Account. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarop je je hebt geregistreerd voor een Premium Account.
  2. Ga naar de pagina 'Mijn account' en scroll naar beneden.
  3. Klik vervolgens op de knop 'Premium account opzeggen'. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Opzeggen per brief

Heb je geen toegang tot het internet of ervaar je moeilijkheden met het opzeggen via de website van Huurstunt? Je kunt je opzegging ook per brief aan ons doorgeven. Stuur een (aangetekende) brief naar:

Huurstunt.nl
Postbus 9513
9703 LM Groningen

Vergeet hierbij niet om de klantgegevens door te geven, zoals het debiteurennummer (te vinden op de afschrijving van je bankrekening), je naam en adres.