Log in op je profiel en zeg je gratis account op

Wat jammer dat je je gratis account wilt opzeggen bij Huurstunt! Dit account kan juist handig zijn om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod. Wil je je gratis account toch opzeggen? Geen probleem, we leggen je uit hoe dat werkt.

Huurstunt opzeggen

Let op! Hierbij gaat het om het opzeggen van je gratis account. Wil je je Premium Account opzeggen? Volg dan de stappen op de onderstaande pagina.

Om je gratis account op te zeggen ga je naar je accountpagina. Je ziet daar het kopje ‘mijn account’ staan en onderaan de pagina ‘gratis account verwijderen’ staan. Klik daarop en volg de aanwijzingen op het scherm. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt.

Geen e-mail meer ontvangen?

Soms wil je je gratis account niet kwijt, maar wil je liever geen e-mail meer ontvangen van Huurstunt. Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief door naar je accountpagina te gaan. Klik op het kopje ‘mijn nieuwsbrief’ en vink aan dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je zult nu geen woningnieuwsbrief meer ontvangen. Je kunt de nieuwsbrief altijd opnieuw activeren als je hier behoefte aan hebt. Dit doe je door aan te vinken dat je de nieuwsbrief wel wil ontvangen.