Hoe kan ik mijn gratis account opzeggen?

Wat jammer dat je je gratis account wilt opzeggen bij Huurstunt! Dit account kan juist handig zijn om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod.


Let op! Dit gaat over het opzeggen van je gratis account. Meer informatie over je Premium Account opzeggen, vind je hier.

Log in op je profiel en zeg je gratis account op

Om je gratis account bij Huurstunt op te zeggen ga je naar je accountpagina. Je ziet daar het kopje ''Mijn account'' staan en onderaan de pagina ''Gratis account verwijderen'' staan. Klik daarop en volg de aanwijzingen op het scherm. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt.

Geen e-mail meer ontvangen?

Soms wil je je gratis account niet kwijt, maar wil je liever geen e-mail meer ontvangen van Huurstunt. Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief door naar je accountpagina te gaan. Klik op het kopje ''Mijn nieuwsbrief'' en vink aan dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je zult nu geen woningnieuwsbrief meer ontvangen.

LeestipWoning huren in 2024: dit gaat er veranderen

Je nieuwsbrief opnieuw activeren

Je kunt de nieuwsbrief met gepersonaliseerd woningaanbod altijd opnieuw activeren als je hier behoefte aan hebt. Dit doe je op dezelfde pagina, door aan te vinken dat je de nieuwsbrief wél wil ontvangen.