Werkt Huurstunt met wachtlijsten?

Een huurwoning zoeken kan een echte uitdaging zijn, vooral in populaire steden waar de vraag het aanbod overstijgt. Vaak komen woningzoekenden terecht op lange wachtlijsten, soms zelfs voor jaren, om in aanmerking te komen voor een huurwoning.


Bij Huurstunt hoef je niet bang te zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Omdat wij zelf geen verhuurder zijn, werken we niet met wachtlijsten. Het is aan de verhuurder om te bepalen per welke datum een woning wordt verhuurd. Je hoeft dus niet jarenlang ingeschreven te staan om punten te verzamelen. Met een Premium Account maak je evenveel kans als iedereen op die huurwoning.

Contact met de verhuurder

Huurstunt is een (ver)huurplatform waarop je eenvoudig kunt zoeken naar een geschikte huurwoning. Dankzij een Premium Account kun je snel in contact komen met verhuurders. Dit doe je door het contactformulier op de pagina van de woning in te vullen. Als de verhuurder na het zien van het bericht in jou een geschikte huurder ziet, word je hoogstwaarschijnlijk uitgenodigd voor een bezichtiging.

Verder lezen: Hoe kan ik contact opnemen met een verhuurder?

Vragen over woning of verhuur?

Als woningzoekmachine hebben we geen invloed op het verhuurproces. Voor vragen hierover, of over de eigenschappen van een woning, zul je contact op moeten nemen met de verhuurder van de woning. Huurstunt verhuurt zelf geen woningen. Wij bieden enkel de service die het voor jou makkelijker en overzichtelijker maakt om snel een woning te vinden op de oververhitte huurmarkt in Nederland!