Hoe kan ik contact opnemen met een verhuurder?

Als je een woning gevonden hebt die voldoet aan al jouw woonwensen, snappen we bij Huurstunt maar al te goed dat je snel wilt reageren. Huurstunt wil het je als woningzoekende zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met verhuurders. Een woning huren is al lastig genoeg zonder die eindeloze zoektocht naar contactgegevens Om die reden kun je met een Premium Account onbeperkt reageren op woningen die op Huurstunt staan. Hoe je dat precies doet, leggen we je graag even uit.  

Reageren met een Premium Account

Reageren doe je door gebruik te maken van het contactformulier op de pagina van woning. Je vult je gegevens in en vertelt wie jij bent en waarom jij de juiste huurder bent voor die woning. Het contactformulier zal vervolgens rechtstreeks naar de mailbox van de verhuurder verzonden worden, waarna de verhuurder contact met jou zal opnemen om een bezichtiging in te plannen als jij voldoet aan de huureisen.

Wat doe je als de verhuurder niet reageert?

Uiteraard is het altijd de bedoeling dat de verhuurder reageert op berichten van potentiële huurders. Toch kan het voorkomen dat een verhuurder niks laat horen. Hier heeft Huurstunt helaas geen invloed op. Veel verhuurders hebben inmiddels ook een telefoonnummer bij de advertentie staan, dus als je graag wilt weten of ze je wellicht vergeten zijn kun je de verhuurder bellen. Vaak hebben verhuurders het heel druk doordat ze heel veel reacties krijgen, waardoor niet iedereen van persoonlijk antwoord kan worden voorzien.

Lees ook: