Hoe kan ik contact opnemen met een verhuurder?

Wil je contact opnemen met een verhuurder via Huurstunt? Als je een Premium Account hebt, kun je gebruik maken van het contactformulier op de pagina van een huurwoning.


Reageren met een Premium Account

Maak met je Premium Account eenvoudig gebruik van het contactformulier op de pagina van een huurwoning en vul je gegevens in. Vergeet niet te vertellen wie jij bent en waarom jij de juiste huurder bent voor die woning. Het ingevulde contactformulier wordt rechtstreeks naar de mailbox van de verhuurder verzonden. Het is vervolgens aan de verhuurder om contact met jou op te nemen om een bezichtiging in te plannen als jij voldoet aan de huureisen.

LeestipZó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Wat doe je als de verhuurder niet reageert?

Uiteraard is het altijd de bedoeling dat de verhuurder reageert op berichten van potentiële huurders. Toch kan het voorkomen dat een verhuurder niks laat horen. Hier heeft Huurstunt helaas geen invloed op. Wij zijn slechts een verhuurplatform en sturen de berichten rechtstreeks door.

Telefoonnummer bij de advertentie

Veel verhuurders hebben inmiddels ook een telefoonnummer bij de advertentie staan, dus als je graag wilt weten of ze je wellicht vergeten zijn kun je de verhuurder bellen. Vaak hebben verhuurders het heel druk doordat ze heel veel reacties krijgen, waardoor niet iedereen van persoonlijk antwoord kan worden voorzien.

Lees ook: