Huurstunt; hét platform voor woningzoekenden

In 2007 ontwikkelde een team van creatievelingen en techneuten hét platform voor woningzoekenden: Huurstunt. Ons doel? Het gemak terugbrengen in het vinden van een nieuw thuis. In de jaren die daarop volgden is Huurstunt uitgegroeid tot een geavanceerde woningzoekmachine, met handige functies die het zoeken naar én vinden van een kamer, studio, appartement of huis een stuk makkelijker maken.

Gratis registreren

Op de huidige woningmarkt kan het lastig zijn om succes te boeken. Met een beetje pech is een woning zo verdwenen. Het is dus belangrijk dat je er snel bij bent. Bij Huurstunt vind je een enorm aanbod huurwoningen op één centrale plek. Je kunt bij ons direct contact opnemen met verhuurders, zonder daarvoor in een wachtlijst aan te hoeven sluiten.

Meld je gratis bij Huurstunt aan om meteen het volledige aanbod te bekijken. Je krijgt direct toegang tot alle foto’s en kenmerken van woningen. Maar dat zijn niet de enige gratis mogelijkheden die je hebt bij Huurstunt!

Lees ook: Ik woon in het buitenland, kan ik me registreren bij Huurstunt?

Woningnieuwsbrief

Om snel te kunnen reageren, moet je up-to-date blijven van het laatste woningaanbod. Je kunt behoorlijk wat concurrentie verwachten, dus bestaat er altijd een kans dat je achter het net vist. Meld je daarom gratis aan voor onze woningnieuwsbrief. Deze mailing kun je naar je eigen woonwensen invullen. Zo krijg je alleen woningen in je inbox die voor jou interessant zijn.

Zoek je bijvoorbeeld een appartement van minimaal zeventig vierkante meter? Dan komen er geen studentenkamers binnen. Op die manier ben je direct op de hoogte van nieuw beschikbare woningen en kun je snel actie ondernemen. Reageren op deze woningen doe je via het contactformulier op de woningpagina. Zo’n formulier wordt beschikbaar als je een Premium Account neemt. Dit is een upgrade van het gratis account en kost maandelijks een vast bedrag van € 29,95.

Huis verhuren

Bij Huurstunt vind je woningen van grote en kleine makelaars. Maar ook particuliere verhuurders zijn bij ons welkom. Wil jij je huis (tijdelijk) verhuren? Dan kun je die snel en handig bij Huurstunt plaatsen. Na een controle door één van onze medewerkers zal jouw huurwoning online worden geplaatst en kun je direct in contact komen met woningzoekenden. Onze woningzoekmachine krijgt maandelijks 300.000 bezoekers. Dat beetje aandacht kan geen kwaad, toch?

Bekijk ook: Hoe werkt een woning verhuren via Huurstunt?