Hoe je je in het buitenland kunt registreren bij Huurstunt

Wat leuk dat je interesse hebt in Huurstunt! Huurstunt is er voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in Nederland. Waar je ook woont; je kunt altijd gebruikmaken van onze woningzoekmachine. Maak een gratis account aan en bekijk wat het aanbod is de regio van jouw keuze. Voor Huurstunt Premium ligt dit iets anders. We leggen hieronder uit wie kan upgraden naar een Premium-account.

Waarom een Premium Account?

Wil je alleen profiteren van onderstaande voordelen? Dan heb je genoeg aan een gratis account. Wil je ook reageren op de woningen die je tegenkomt op onze website? Dan heb je een Premium Account nodig. Je kunt je account upgraden binnen de instellingen van je account. Daarmee ontgrendel je het contactformulier op de verschillende woningpagina’s en kun je direct reageren op die huurwoning.

Met een gratis account heb je al een hoop voordelen:

  • inschrijven voor de woningnieuwsbrief;
  • gebruikmaken van onze woningzoekmachine.

Wie kan een Premium Account aanmaken?

Bij Huurstunt kun je Premium Account aanmaken als je woont in één van de landen die behoren tot de Single European Payments Area (ook wel SEPA-landen genoemd). In totaal horen 34 landen tot de SEPA. Welke dat zijn, hebben we verzameld in een handige tabel, zodat jij gelijk kunt zien of je kunt upgraden naar een Premium Account.

EU-landen Italië Slowakije
België Kroatië Spanje
Bulgarije Letland Tsjechië
Cyprus Litouwen Zweden
Denemarken Luxemburg Niet EU-landen
Duitsland Malta IJsland
Estland Nederland Liechtenstein
Finland Oostenrijk Monaco
Frankrijk Polen Noorwegen
Griekenland Portugal San Marino
Hongarije Roemenië Verenigd Koninkrijk
Ierland Slovenië Zwitserland

Wil je een openstaand bedrag overboeken met een buitenlands rekeningnummer,dan heb je een BIC/SWIFT code nodig. Bij Huurstunt is dit: ABNANL2A.