Ik woon in het buitenland, kan ik me registreren bij Huurstunt?

Wat leuk dat je interesse hebt in Huurstunt! Huurstunt is er voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in Nederland. Waar je ook woont, je kunt altijd gebruikmaken van de woningzoekmachine. Maak een gratis account aan en bekijk wat het aanbod is de regio van jouw keuze. Voor een Premium account ligt dit iets anders. We leggen hieronder uit wie gebruik kan maken van Huurstunt Premium.

Waarom Huurstunt Premium?

Als je alleen gebruik wilt maken van de woningnieuwsbrief en de woningzoekmachine, dan volstaat een gratis Huurstunt account. Wil je ook reageren op de woningen die te zien zijn op de website, dan heb je daarvoor een Huurstunt Premium account nodig. Je kunt je account upgraden binnen je profiel, waarna je gebruik kunt maken van de contactformulieren op de verschillende woningpagina’s.

Wie kan Huurstunt Premium aanmaken?

Bij Huurstunt kun je een Premium account aanmaken als je woont in een van de landen die behoren tot de Single European Payments Area, ook wel SEPA-landen genoemd. In totaal horen 34 landen tot de SEPA. Welke dat zijn hebben we verzameld in een handige tabel, zodat jij gelijk kunt zien of jij in één van deze landen woont.

EU-landen Italië Slowakije
België Kroatië Spanje
Bulgarije Letland Tsjechië
Cyprus Litouwen Verenigd Koninkrijk
Denemarken Luxemburg Zweden
Duitsland Malta Niet EU-landen
Estland Nederland IJsland
Finland Oostenrijk Liechtenstein
Frankrijk Polen Monaco
Griekenland Portugal Noorwegen
Hongarije Roemenië San Marino
Ierland Slovenië Zwitserland