Is mijn reactie verstuurd?

Wat leuk dat je gereageerd hebt op een huurwoning via Huurstunt. We begrijpen dat je graag zekerheid hebt dat je reactie inderdaad verstuurd is naar de verhuurder en niet ergens blijft hangen. Gelukkig kun je dit eenvoudig zelf controleren en we leggen je graag uit hoe.

Hoe werkt reageren via Huurstunt?

Reageren op een huurwoning via Huurstunt, gaat heel eenvoudig met een Huurstunt Premium account. Nadat je je Premium account hebt geactiveerd, kun je gebruikmaken van de contactformulieren op de woningpagina’s. Die contactformulieren staan in direct contact met de verhuurder van de woning. Zodra jij dit formulier hebt ingevuld, zal de verhuurder een mailtje ontvangen met het door jou geschreven bericht. Huurstunt zit hier niet tussen en maakt geen aanpassingen op de door jou geschreven woorden. Wat je typt zal dus rechtstreeks bij de verhuurder terechtkomen. Het is dus erg belangrijk dat je goed nadenkt over de eerste indruk die je wil maken op de verhuurder, zodat je hopelijk snel een mooie nieuwe huurwoning vindt.

Hoe controleer je de verzonden berichten?

Als je eenmaal een bericht verstuurd hebt, kun je de verzonden berichten controleren door in je profiel te kijken bij het kopje ‘mijn verzonden reacties’. Daar vind je alle reacties die je naar verhuurders verzonden hebt. Het is niet mogelijk om deze reacties nog aan te passen, omdat ze al verzonden zijn naar de verhuurders.

Mijn reactie staat niet bij de verzonden reacties

Als je reactie niet op de verzonden reacties-pagina staat, is er waarschijnlijk iets misgegaan. Probeer je reactie nogmaals te versturen. Lukt dit nog niet, dan kun je contact opnemen met de Klantenservice van Huurstunt. Zij helpen je graag verder.

Hoe lang duurt het tot de verhuurder contact opneemt?

Het is lastig om een termijn te binden aan de reactiesnelheid van de verhuurders. Huurstunt heeft geen controle op de reactie van de verhuurders. Zij zullen op hun eigen tempo reageren. Sommige verhuurders reageren alleen op huurders die zij uitnodigden voor een bezichtiging, omdat ze te veel reacties ontvangen om iedereen persoonlijk van antwoord te voorzien. Wij raden daarom aan om niet te wachten tot een specifieke verhuurder reageert, maar vooral te reageren op meerdere huurwoningen. De kans dat je dan sneller een huurwoning vindt, is dan groter. Succes met het vinden van een nieuwe huurwoning!