Is mijn reactie verstuurd?

Na het versturen van een bericht naar een verhuurder kun je deze terugvinden onder ''Mijn verzonden reacties'' in je profiel. Hier zie je alle reacties die je naar verhuurders hebt gestuurd.


Hoe controleer je de verzonden berichten?

Verzonden berichten naar verhuurders worden opgeslagen en kun je controleren door in je profiel te kijken bij het kopje ''Mijn verzonden reacties''. Let op: Het is niet mogelijk om deze reacties nog aan te passen, omdat ze al verzonden zijn naar de verhuurders.

Mijn reactie staat er niet bij

Als je reactie niet op de verzonden reacties-pagina staat, is er waarschijnlijk iets misgegaan. Probeer je reactie nogmaals te versturen. Lukt dit nog niet, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt. Zij helpen je graag verder.

Reactie verzonden via mailadres

Zie jij je reactie niet onder ''Mijn verzonden reacties'' staan? Check dan of je de verhuurder niet per mail benadert hebt. Dat doe je in je Verzonden berichten van je e-mail.

Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Lees snel over de veranderingen op de woningmarkt in 2024!

Hoe lang duurt het tot de verhuurder contact opneemt?

Het is lastig om een termijn te binden aan de reactiesnelheid van de verhuurders. Huurstunt heeft geen controle op de reactietijd van de verhuurders. Zij zullen op hun eigen tempo reageren. Sommige verhuurders reageren alleen op huurders die zij uitnodigden voor een bezichtiging, omdat ze te veel reacties ontvangen om persoonlijk op te reageren.

Spreid je kansen

Wij raden daarom aan om niet te wachten tot een specifieke verhuurder reageert, maar vooral te reageren op meerdere huurwoningen. De kans dat je dan sneller een huurwoning vindt, is dan groter. Succes met het vinden van een nieuwe huurwoning!

GerelateerdHoe kan ik contact opnemen met een verhuurder?