Gestoffeerde woning

Een gestoffeerde woning is een woning die is voorzien van vloerbedekking (zoals tapijt of laminaat) en raambekleding zoals gordijnen. Soms kunnen ook lampen en enkele keukenapparaten inbegrepen zijn bij gestoffeerde woningen, maar dit varieert per verhuurder. Als je wil huren, kun je in Nederland kiezen uit gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Ook kun je kaal huren

De voordelen van een gestoffeerde woning

Zowel voor de huurder als voor de verhuurder zitten er voordelen aan het (ver)huren van een gestoffeerde woning. Zo kan de verhuurder een hoger bedrag voor de woning vragen, waardoor het rendement groter wordt. Een huurder hoeft op zijn beurt niet te investeren in een dure vloer, gordijnen, en mogelijk keukenapparatuur. Bovendien kan de huurder een beroep doen op de verhuurder als één van de apparaten kapot gaat. Zo ben je altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Wat kost een gestoffeerde woning

Zoals hierboven ook al genoemd werd, zit er wel een kostenplaatje vast aan een gestoffeerde woning. Je betaalt altijd een bedrag per vierkante meter voor de stoffering en vaak zijn er ook kosten meegenomen in de servicekosten van de woning. 

Gestoffeerde woning huren?

Als jij graag een gestoffeerde woning wilt huren, kan dit via Huurstunt. In ons overzicht wordt het merendeel van de woningen gestoffeerd opgeleverd. Zoek vandaag nog een woning uit en neem contact op met de verhuurder, zodat jullie hopelijk snel een bezichtiging kunnen gaan inplannen.