Hoe kan het dat mijn woningadvertentie niet op Huurstunt staat?

Je hebt zojuist je huurwoning op Huurstunt geplaatst en vraagt je af waarom de advertentie nog niet zichtbaar is op de website. Wat is hieraan te doen?


Elke advertentie op Huurstunt wordt eerst gecontroleerd door een medewerker om veiligheid te garanderen. Mocht je bevestiging hebben gekregen dat je woning is goedgekeurd maar deze is nog steeds niet zichtbaar, neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt.

Ik heb net mijn huurwoning geplaatst

Wanneer je enkele momenten geleden je huurwoning op Huurstunt geplaatst hebt, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Elke woningadvertentie wordt gecontroleerd door een medewerker van Huurstunt om zo oplichters te weren van de website. Op werkdagen wordt de huurwoning vaak dezelfde dag nog online geplaatst. In het weekend zal dit op de eerstvolgende werkdag zijn.

Mijn woning is goedgekeurd, maar niet te zien op Huurstunt

Als je wel bericht hebt gehad dat je huurwoning goedgekeurd is en online geplaatst wordt maar er iets mis gaat, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt. Zij zullen dan uitzoeken wat er misgaat en dit voor je oplossen.

LeestipTijdelijk je huis verhuren via de Leegstandswet

Neem contact op met de klantenservice

Je kunt contact opnemen met de klantenservice op de volgende manieren: