Hoe kan het dat mijn woningadvertentie niet op Huurstunt staat?

Wat leuk dat je voor Huurstunt kiest om je woning te verhuren. Je hebt je woning aangemeld via onze ‘huis verhuren’-pagina, maar ziet hem nu niet op Huurstunt. Dit kan een aantal redenen hebben. Mocht geen van de onderstaande redenen van jou op toepassing zijn, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt.

Ik heb net mijn huurwoning geplaatst

Wanneer je enkele momenten geleden je huurwoning op Huurstunt geplaatst hebt, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Elke woningadvertentie wordt gecontroleerd door een medewerker van Huurstunt om zo oplichters te weren van de website. Op die manier proberen we Huurstunt een veilige website te maken voor zowel verhuurders als woningzoekenden. Op werkdagen wordt de huurwoning vaak diezelfde dag nog online geplaatst. In het weekend zal dit op de eerstvolgende werkdag zijn.

Mijn woning is goedgekeurd, maar niet zichtbaar op Huurstunt

Als je wel bericht hebt gehad dat je huurwoning goedgekeurd is en online geplaatst wordt, maar dit niet het geval is dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt. Zij zullen dan uitzoeken wat er misgaat en dit voor je oplossen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice op de volgende manieren: