Plaats gratis een woonadvertentie op Huurstunt

Wat fijn dat je overweegt om een woning op Huurstunt te plaatsen. Een woning verhuren via Huurstunt kent voor de verhuurder vele voordelen en het mooie van dit alles is: het is helemaal gratis! Benieuwd wat Huurstunt voor jou kan betekenen? Blijf dan vooral doorlezen.

Voordelen woning verhuren via Huurstunt

Als je een woning plaatst op Huurstunt kun je gebruikmaken van het grote bereik van Huurstunt. Ruim 200.000 mensen bezoeken de website iedere maand, waardoor de kans dat je een geschikte huurder vindt groot is. Huurstunt heeft dan ook een hoge ranking in Google en andere zoekmachines.

Volledig aanpasbare advertentie

Je kunt bij het maken van je advertentie alle kenmerken van de woning eenvoudig vermelden. Hierdoor wordt het voor eventuele huurders makkelijk om te bepalen of jouw woning bij hen past. Daarbij kun je in de omschrijving precies vermelden wat voor huurder je zoekt. Doordat je de huurder zo compleet mogelijk kunt informeren, krijg je bijna reacties van mensen die ook echt in aanmerking komen voor de huurwoning.

Gratis extra advertenties

Naast het plaatsen van de woning op Huurstunt, zal de woning ook volledig gratis doorgeplaatst worden op websites zoals Marktplaats, Speurders en Marktplaatsen. Hierdoor wordt het bereik van je woning nog groter en vind je bovendien sneller een nieuwe huurder. Plaats dus vandaag nog je woning Huurstunt en profiteer van alle voordelen.