Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een woning?

Het plaatsen van een woning op Huurstunt is gratis!


Voordelen woning verhuren via Huurstunt

Als je een woning plaatst op Huurstunt kun je gebruikmaken van het grote bereik van Huurstunt. Afgelopen jaar alleen al bezochten 2.4 miljoen unieke gebruikers ons platform, waardoor de kans dat je een geschikte huurder vindt groot is. Huurstunt heeft dan ook een hoge ranking in Google en andere zoekmachines.

Volledig aanpasbare advertentie

Je kunt bij het maken van je advertentie alle kenmerken van de woning eenvoudig vermelden. Hierdoor wordt het voor eventuele huurders makkelijk om te bepalen of jouw woning bij hen past. Daarbij kun je in de omschrijving precies vermelden wat voor huurder je zoekt. Doordat je de huurder zo compleet mogelijk kunt informeren, krijg je bijna reacties van mensen die ook echt in aanmerking komen voor de huurwoning.

LeestipHuiseigenaar? Verhuur je woning via Huurstunt!

Gratis extra advertenties

Naast het plaatsen van de woning op Huurstunt, zal de woning ook volledig gratis doorgeplaatst worden op Marktplaats. Hierdoor wordt het bereik van je woning nog groter en vind je bovendien sneller een nieuwe huurder. Plaats dus vandaag nog je woning Huurstunt en profiteer van alle voordelen!