Hoe kom ik in contact met een huurder?

Stel je voor: je hebt je woning te huur aangeboden op Huurstunt en bent benieuwd naar de reacties van potentiële huurders. Hoe kom je nu in contact met hen?


Waar vind ik mijn woningadvertenties?

Als je eenmaal een advertentie geplaatst hebt, kun je deze terugvinden door in te loggen in je gratis account bij Huurstunt. Bij het kopje ''Mijn woning verhuren'' kun je dan je geplaatste woningadvertenties terugvinden.

Waar zie ik reacties op mijn huurhuis?

De reacties op je woning krijg je binnen op het bij ons geregistreerde e-mailadres. Zorg er dus voor dat je dat e-mailadres goed in de gaten houdt, zodat je geen reacties mist. In die reactie staan de gegevens van de huurder en een begeleidend bericht, waarin de potentiële huurder zijn of haar interesse voor de woning uitspreekt.

LeestipHuiseigenaar? Verhuur je woning via Huurstunt!

Communicatie tussen verhuurders en huurders

Huurstunt is een verhuurplatform en stuurt de berichten rechtstreeks door. Wij doen verder niets met de inhoud van de berichten. Het is volledig aan jou als verhuurder om de nieuwe huurder van je huurwoning te kiezen.

Hoe stuur ik een reactie terug?

Het is belangrijk dat je op elke reactie reageert. Vaak wachten woningzoekenden op een reactie en het zou jammer zijn als dit vergeefs is. Ook als het gaat om een afwijzing is het verstandig dit wel te melden, zodat hij of zij verder kan gaan met het zoeken naar een huurwoning. Succes met het verhuren van je woning!

Ook interessantHuis verhuren met hypotheek: dit zijn de regels