Wat kan ik met een gratis account?

Wat leuk dat je overweegt om een gratis account aan te maken bij Huurstunt! Je kunt je eigen woningzoektocht enorm vergemakkelijken als je gebruikmaakt van de gratis functies die Huurstunt te bieden heeft.


Sla je favoriete woningen op en meld je aan voor de nieuwsbrief. Lees hieronder meer over de verschillende gratis functies!

Favoriete woningen opslaan met een gratis account

Als je tijdens het zoeken naar jouw droomhuis een woning tegenkomt die in de smaak valt, wil je die woning natuurlijk niet meer kwijtraken. Om daarvan verzekerd te zijn, kun je de woning toevoegen aan je favorieten. Dit doe je door op het hartje te klikken op de woningpagina. Je kunt de woning dan eenvoudig terugvinden onder het kopje ''Mijn favoriete woningen'' in je profiel.

Gepersonaliseerde nieuwsbrief

Een andere functie waar je gebruik van kunt maken met een gratis Huurstunt account is de gepersonaliseerde nieuwsbrief. Je kunt bij deze nieuwsbrief je woonwensen invullen en zodra er een woning online geplaatst wordt die daaraan voldoet, krijg jij een e-mail. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod op Huurstunt en kun je snel actie ondernemen als het inderdaad een woning is die jij interessant vindt.

Lees ookZó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Reageren op beschikbare woningen

Als je naast deze functies ook graag wilt reageren op de beschikbare woningen, heb je een Premium Account nodig.