Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Wat leuk dat je overweegt om je in te schrijven voor de woningnieuwsbrief van Huurstunt. Deze nieuwsbrief is heel handig als je op de hoogte wil blijven van aanbod wat voor jou interessant is. Je kunt bij het inschrijven namelijk precies aangeven wat voor woning je zoekt. In de nieuwsbrief zul je dan alleen woningen te zien krijgen die aan jouw woonwensen voldoen. Zo blijf je altijd op de hoogte van interessant woningaanbod en kun je snel actie ondernemen.

Nieuwsbrief inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de woningnieuwsbrief van Huurstunt, heb je een gratis account nodig. Na je registratie ga je binnen je profiel naar ‘mijn nieuwsbrief’. Hier kun je nu de eigenschappen van de woning die jij graag wilt huren invullen. Na het invullen ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvang je dagelijks e-mail als er een woning online geplaatst wordt die voldoet aan jouw woonwensen.

Reageren op woningen

Als je een woning in de nieuwsbrief gezien hebt die voldoet aan jouw woonwensen, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk reageren en het huis huren. Reageren doe je gelukkig heel makkelijk met een Premium Account op Huurstunt. Na activatie worden de contactformulieren ontgrendeld en kun je berichten versturen naar verhuurders.

Lees meer: zo activeer je een Premium Account bij Huurstunt