Hoe vraag ik een gratis account aan?

Wat leuk dat je interesse hebt in een gratis Huurstunt account! Inschrijven is heel eenvoudig en doe je via het registratieformulier.

Schrijf je gratis in voor Huurstunt

Je gratis inschrijven voor Huurstunt met het registratieformulier gaat als volgt:

• Vul je e-mailadres en een wachtwoord in of meld je aan met Google of Facebook.
  • Klik op de link in de mail van Huurstunt en bevestig je account.

Met een gratis account kun je gepersonaliseerde woningaanbiedingen ontvangen met onze nieuwsbrief en het woningaanbod op de website bekijken.

Wachtwoord vergeten? Zo vraag je een nieuwe aan!

Premium Account

Als je naast de bovenstaande functies ook graag wilt reageren op de zichtbare woningen, kun je je gratis account upgraden naar een Premium Account. Dit doe je heel handig via de instellingen van je account. Klik op de grote groene knop en zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld, zullen de contactformulieren bij beschikbare woningen ontgrendeld worden.

LeestipZó kun je reageren op een huurwoning + voorbeeldbrief

Reageren op huurwoningen

Reageren op huurwoningen op Huurstunt doe je met contactformulieren. Je vindt die formulieren op de pagina’s van de woningen. Vul het formulier in en wacht tot de verhuurder contact met jou opneemt om een bezichtiging in te plannen!