Hoe kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?

Is een Premium Account op Huurstunt niet wat je ervan verwacht had? Herroep dan binnen 14 dagen je betaling aan Huurstunt, zodat je niet langer aan het abonnement vast zit en je je eerste betaling terugkrijgt. 


Wat is een herroeping?

Volgens de Europese wetgeving heb je na een aankoop een bedenktijd. Zo geldt dit ook voor een Premium Account op Huurstunt. Na de registratie van een Premium Account heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je zelf kijken of een Premium Account iets voor je is.

Hoe kan ik een herroeping doorgeven?

Je kunt je herroeping op twee manieren aan ons doorgeven:

  1. Stuur het ingevulde herroepingsformulier per e-mail naar herroeping@huurstunt.nl (formulier is niet verplicht) of laat in een e-mail aan ons weten dat je wilt herroepen. Vermeld je e-mailadres en account-id waarmee je op Huurstunt een inschrijving hebt.
     
  2. Stuur het ingevulde herroepingsformulier aan ons op per post:

    1. Download het herroepingsformulier en print het formulier.
    2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
    3. Stuur het formulier in een envelop (met postzegel) naar het volgende adres:

Huurstunt.nl
Postbus 9513
9703 LM Groningen

Wat gebeurt er als ik mijn herroeping doorgeef?

Als we het formulier ontvangen hebben nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling op werkdagen. Zodra we je herroeping verwerkt hebben, ontvang je hiervan een bevestiging. Hierin staat ook wanneer je het geld terug kunt verwachten op je rekening. 

Wat gebeurt er met mijn Premium Account bij een herroeping?

We zeggen het Premium Account voor je op. Als dit gedaan is ontvang je een e-mail ter bevestiging van de opzegging. Wil je in de toekomst toch gebruik maken van een Premium Account nadat je een herroeping hebt gedaan, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik terecht met vragen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen