Betaal maandelijks voor een Premium Account

Een Premium Account bied je net dat beetje extra, waardoor je snel een nieuwe huurwoning kunt huren. Een huis huren in Nederland is vaak al moeilijk genoeg en dan hebben we het nog niet eens over het zoekwerk dat erbij komt kijken. Met een Premium Account kun je naar een woning zoeken en op een woning reageren op één en dezelfde plek. Voor dit Premium Account betaal je een vast bedrag per maand. Hoe dat precies werkt, leggen we je uit.

Betaling van een Premium Account

Als je je aanmeldt voor Huurstunt Premium, vul je je IBAN-gegevens in en geef je ons toestemming voor een automatische incasso. Deze incasso vindt iedere maand rond de 25e van de maand plaats. Het bedrag dat afgeschreven wordt is € 29,95 per maand en op het afschrift zie je CM Payments staan. Dat is de betaalpartner van Huurstunt en zij incasseren het bedrag.

Al opgezegd en toch een afschrijving?

Het kan zijn dat je nog een incasso krijgt, nadat je al hebt opgezegd. De reden hiervoor is dat je achteraf betaalt bij Huurstunt. Als je bijvoorbeeld opzegt op 13 november en je betaalperiode loopt tot 28 november, dan betaal je nog voor de maand november. Dat zal dan ook gelijk de laatste incasso zijn.

Per 29 november kun je dan geen gebruik meer maken van je Premium Account. Je account wordt dan omgezet naar een gratis account. Heb je nog vragen over de betaling van een Premium Account? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt.

Bekijk ook: Bij wie kan ik terecht met vragen over betalingen?