Ik heb geen recht op 14 dagen gratis, hoe kan dit?

Als je in de afgelopen twaalf maanden al gebruik hebt gemaakt van de veertiendaagse proefperiode, dan is deze helaas niet langer beschikbaar. In dat geval kun je alleen nog gebruik maken van een betaald Premium Account. Zodra je hiervoor kiest, zal de betaalde periode direct van start gaan.


Vrijblijvend kennis maken

We willen nieuwe klanten graag de kans geven om vrijblijvend kennis te maken met het platform en alle voordelen van een Premium Account te ervaren. Dit stelt hen in staat om een weloverwogen beslissing te nemen voordat ze zich verbinden aan een betaald abonnement. Alleen nieuwe klanten kunnen daarom profiteren van de eerste 14 dagen gratis bij een Premium Account.

Toegang tot extra functies

Hoewel het misschien teleurstellend is dat je niet opnieuw toegang hebt tot de proefperiode, willen we benadrukken dat het Premium Account vele voordelen biedt. Met een Premium Account krijg je bijvoorbeeld exclusieve toegang tot extra functies en uitgebreide zoekmogelijkheden, waardoor je de beste kans hebt om jouw ideale huurwoning te vinden. 

Leestip9 onmisbare tips om een huurwoning te vinden

Haal het maximale uit Huurstunt

Dus hoewel je niet in aanmerking komt voor de proefperiode, is het de moeite waard om te overwegen om te kiezen voor een Premium Account en zo het maximale uit Huurstunt te halen. De klantenservice van Huurstunt staat altijd klaar om je te ondersteunen en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte huurwoning!