Woning huren in Hoorn (NH)

1 huurwoningen gevonden

We hebben de zoekafstand automatisch vergroot, zodat we je meer resultaten kunnen tonen.

Gratis de nieuwste woningen in je inbox.

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen. Over deze huurwoning In...
  • 50 m2
  • 2 kamers
  • € 380

Huis huren Hoorn

Net als in andere delen van Nederland, kampt ook Hoorn met woningtekorten. De wachttijd voor sociale huurwoningen moeten mensen nu gemiddeld 9 jaar wachten. Dit is nog relatief kort als je nagaat dat het nabijgelegen Purmerend een wachttijd heeft van ruim 12 jaar. Naast sociale huurwoningen is er ook een tekort aan middenhuur. Mensen die behoefte hebben aan deze woningen verdienen vaak net te veel voor sociale huurwoningen, maar net te weinig om kans te maken op een mooie koopwoning. Voor deze mensen is slechts 7 procent van het huidige huuraanbod beschikbaar. Hierdoor is de concurrentie moordend en zul je goed moeten opletten om niet naast een beschikbare woning te grijpen.

Bouwplannen gemeente Hoorn

De gemeente Hoorn zit gelukkig niet stil als het gaat om bouwplannen. In de komende jaren moeten er een hoop huurwoningen bijkomen. Zowel sociale huurwoningen als huurwoningen voor de middeninkomens. Toch zal dit nog lang niet genoeg zijn om het huidige woningtekort bij te benen. Je zult als huurder nog steeds goed actief op zoek moeten zijn als je kans wil maken op een leuke huurwoning in Hoorn. Gelukkig kan Huurstunt veel voor jou betekenen.

Gratis inschrijven bij Huurstunt

Dankzij Huurstunt hoef jij niet langer alle makelaars in de gaten te houden. Met een gratis account heb je toegang tot het gehele aanbod van makelaars in Hoorn. Bovendien krijg je bij Huurstunt ook aanbod van particuliere verhuurders te zien die je verder nergens anders ziet. Hierdoor kan Huurstunt jou het meest complete huurwoningaanbod laten zien, waardoor jij altijd op de hoogte bent van aanbod wat bij jou past. Je hoeft zelfs niet dagelijks in te loggen bij Huurstunt om op de hoogte te zijn van nieuw aanbod. Dankzij onze dagelijkse woningnieuwsbrief, word je per mail op de hoogte gehouden van nieuw aanbod dat aansluit bij jouw woonwensen. Stel, je wil graag een appartement huren in Hoorn die maximaal 700 euro kost, dan kun je dat aangeven. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een appartement te huur wordt aangeboden via Huurstunt. Zo loop je nooit achter en kun je snel reageren op woningen die interessant zijn voor jou.

Oproep plaatsen

Een huurwoning huren is al lang geen eenrichtingsverkeer meer. Verhuurders bieden steeds vaker zelf woningen aan aan mensen die kenbaar maken dat ze op zoek zijn. Steeds meer huurders vinden hierdoor een woning via het oproepensysteem van Huurstunt. Ook deze functie kun je gebruiken met een gratis Huurstunt account. Je kunt in de oproep vertellen wie je bent, waarom je een goede huurder bent en wat jouw woonwensen zijn. Als dit de verhuurder aanspreekt kan hij rechtstreeks contact met jou opnemen om je een woning aan te bieden.

Premium Account bij Huurstunt

Heb je een woning in het overzicht van Huurstunt gezien die bij je past, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk reageren. Gelukkig kan dit ook via Huurstunt. Hiervoor heb je een Premium Account nodig. Zodra je je Premium Account activeert, worden de contactformulieren op de woningpagina’s ontgrendeld en kun je rechtstreeks in contact komen met een verhuurder bij jou in de buurt. De verhuurder kan aan de hand van jouw berichtje besluiten of hij of zij jou uitnodigt voor een bezichtiging. Het gehele huurproces loopt via de verhuurder en voor vragen kun je dan ook bij de verhuurder terecht. Heb je nog vragen over de werking van Huurstunt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Huurstunt.