Ik weet het wachtwoord van mijn account niet meer. Wat kan ik doen?

Wat vervelend dat je je wachtwoord vergeten bent. Je wil natuurlijk wel toegang hebben tot je Huurstunt account en daarom zullen we je uitleggen hoe je een nieuw wachtwoord aanmaakt. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om je oude wachtwoord per e-mail te ontvangen.

Nieuw wachtwoord aanmaken

Om een nieuw wachtwoord aan te maken, kun je de volgende stappen volgen. Klik bovenaan de pagina op inloggen en onder het vakje waar je je wachtwoord moet invullen, zie je de tekst "Wachtwoord vergeten". Klik op deze tekst om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul je e-mailadres in op de nieuwe pagina en klik op de knop "Versturen". Er wordt een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres gestuurd. Let op: mogelijk komt het wachtwoord terecht in de map met ongewenste e-mails. Je kunt inloggen met het wachtwoord dat in de mail genoemd staat. Je kunt later zelf een ander wachtwoord kiezen in je account.