Wat is een oproep? 

Als jij graag een huis wilt huren in Nederland, is het van belang dat je niet in je eentje hoeft te zoeken. Het is fijn als verhuurders ook weten dat jij op zoek bent, zodat ze je misschien wel kunnen helpen bij die zoektocht. Je moet een oproep zien als een soort persoonlijke advertentie. Je kunt precies vertellen wie jij bent en naar wat voor woning je op zoek bent. Ook kun je daarbij je budget noemen, zodat mensen met je mee kunnen zoeken. Een huis huren in Nederland wordt op die manier een stuk makkelijker, omdat mensen jou ook kunnen vinden. 

Hoe werkt een oproep?

Zodra jij je oproep op Huurstunt zet, kunnen verhuurders contact met je opnemen. Huurstunt stuurt die reactie rechtstreeks naar je mailbox, zodat jij altijd op de hoogte bent van eventuele reacties op je oproep. Je bent daarbij niet gelimiteerd tot een bepaalde stad. Huurstunt is een landelijk platform, waardoor je oproepen kunt plaatsen voor steden, dorpen en gemeentes door heel het land. Als jij geen voorkeur hebt voor een bepaalde stad, kun je je oproep zelfs voor heel Nederland laten gelden. 

Wat kost een oproep?

Een oproep op Huurstunt plaatsen is volledig gratis. Je hebt hiervoor wel een account nodig, maar een gratis account volstaat. Verhuurders nemen contact met je opnemen via het mailadres waarmee je het gratis account op Huurstunt hebt aangemaakt.

Verder lezen: Voor welke plaatsen kan ik een oproep maken?