Voor welke plaatsen kan ik een oproep maken?

Wat leuk dat je overweegt om een oproep te plaatsen op Huurstunt! Een oproep kan je enorm helpen bij de zoektocht naar een nieuwe huurwoning. Verhuurders kunnen dan contact met jou opnemen als ze een huis verhuren die aansluit bij jouw wensen. Wie een oproep kan aanmaken en hoe dit precies werkt, leggen we je graag even uit.  

Wie kan een oproep maken?

Huurstunt is een landelijk woningplatform en het maakt dus niet uit of je in een klein Fries dorpje woont of in Amsterdam. Iedereen kan een nieuwe huurwoning vinden via Huurstunt. Het is dan ook niet gek dat ook iedereen een oproep kan plaatsen. Geen enkele plaats, provincie en stad is uitgesloten van de oproepen. Als je nog niet zeker weet waar je wil gaan wonen, kun je zelfs een oproep plaatsen voor heel Nederland! Verhuurders uit heel het land kunnen dan contact met je opnemen.

Hoe plaats je een oproep?

Als je graag gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een oproep te plaatsen, kun je dit doen in je account. Daar vind je het kopje ‘mijn oproepen’. Klik vervolgens op ‘oproep toevoegen’ om je eerste oproep toe te voegen. Vul de gevraagde gegevens in en verzin zelf een leuke tekst bij je oproep. Het is mogelijk om meerdere oproepen voor verschillende plaatsen te maken. Succes met je zoektocht naar een nieuwe huurwoning!