Wat leuk dat je interesse hebt in een Huurstunt Premium account. Om een Huurstunt Premium account aan te maken, kun je de volgende stappen volgen:

• Vul je e-mailadres en wachtwoord in de velden van het registratieformulier in of meld je aan met Google of Facebook.
  • Klik op gratis registreren.
  • Vul nu het tweede formulier in met je voornaam, achternaam en je IBAN-nummer.
  • Klik op controleren en controleer de gegevens op je scherm nogmaals.
  • Als alles klopt kun je op akkoord klikken en word je Premium account aangemaakt.

Vergeet niet je account te verifiëren door op de link in de e-mail van Huurstunt te klikken. Alleen dan wordt je account geactiveerd en kun je gebruikmaken van alle handige functies van Huurstunt Premium.

Lukt het niet?

Lukt het je niet om een Huurstunt Premium account aan te vragen en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice van Huurstunt, zodat zij jou kunnen helpen bij het aanmaken van Huurstunt Premium. Contact opnemen met Huurstunt kan op de volgende manieren: