Een Premium Account heeft een looptijd van één maand. Na deze maand wordt het account automatisch verlengd, tenzij je je tussentijds uitschrijft.

Wil je een verlenging voorkomen? Schrijf je dan uit voor het einde van de periode. Dit kan op ieder gewenst moment worden gedaan. Het account blijft dan actief tot de laatste dag van de periode.

Een voorbeeld: Je hebt je op 1 maart geregistreerd voor een Premium Account. Dit account is actief tot 1 april. Om een verlenging te voorkomen moet je je uiterlijk op 31 maart uitschrijven.