Pas op: oplichters actief op Marktplaats

Pas op: oplichters actief op Marktplaats

Op dit moment zijn er oplichters actief op Marktplaats die zich uitgeven voor een medewerk(st)er van Huurstunt. Op een slinkse wijze troggelen ze geld af van nietsvermoedende huizenzoekers. De schade kan oplopen tot duizenden euro’s en het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn.

Waarom je huis verhuren?

Waarom je huis verhuren?

Er kunnen vele redenen zijn waarom het een goed idee is om je woning te verhuren. De meest voorkomende is toch wel dat je een nieuw huis gekocht hebt maar de oude nog niet verkocht. Oeps, nu zit je met dubbele kosten. Op dit moment zou je kunnen besluiten om je 2e woning te verhuren.  Dit levert je vele voordelen op en je drukt je dubbele lasten. 

Tiny houses

Tiny houses

Je hebt er vast wel eens van gehoord. Een Tiny House. Een Tiny House is een huisje zo klein mogelijk met zoveel mogelijk functionaliteiten per vierkante meter. Doorgaans zijn deze huisjes niet groter dan 28m2 en volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om te wonen.

Kan ik huurtoeslag aanvragen?

Kan ik huurtoeslag aanvragen?

Heb jij je woning gevonden op Huurstunt.nl en vraag jij je af of je misschien in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag en hoe dit dan precies werkt? Het is namelijk afhankelijk van meerdere factoren of je in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Een aantal van deze voorwaarden kun je nalezen in dit artikel.