Appartement te huur gezocht in Utrecht door David

David Weeteling

Utrecht

Wij zijn 2 vrienden, ( david 27jr en Jamy 30jr) die graag op onszelf willen gaan wonen. Jamy woont al op zichzelf maar vindt zijn plek momenteel niets, ik woon nog thuis maar het is tijd om eruit te gaan.

Wij zoeken naar een plek voor langere tijd, zeker enkele jaren indien mogelijk een contract voor enkele jaren na het eerste jaar. wij hebben samen eigenlijk ook meubelen als bank, tv, tafels, bestek e.d.
liefst 2 slaapkamers, mr in ieder geval 1 ruime.

We sporten soms, en ikzelf( david) doe veel vrijwilligerswerk, terwijl ik zoek naar echt werk.

Wij beiden hebben al eerder op onszelf gewoon utrecht haarlem e.d en weten hoe het huishouden moet wat ik thuis elke dag ook doe. stofzuigen, dweilen,wassen.koken. e.d dat is bij ons bieden al bekend.

Wij zijn beiden zodra wij verhuizen werkloos, echter wij beiden hebben ook een wajong uitkering, dit is een uitkering welke ervoor zorgt dat werkgevers onns ook sneller aannemen want deze uitkering vult de loon aan. De uitkering is voor ons beiden 1000 pm. Met werk wordt dat al snel 1500-2000 pm.

ik moet hier wel bijzeggen dat wij waarschijnlijk niet meer dan 1000-1100 kunnen betalen op het moment dat wij werkloos zijn.

ik hoop dat wij u alle info hebben verstreken die u dient nodig te hebben ? anders hoor ik het graag van u.

Met Vriendelijke Groet,

David/Jamy

Info

 • Huurprijs

  Tot € 1050

 • Oppervlakte

  35 m2

 • Kamers

  2 kamers

 • Type

  Appartement

 • Geplaatst op

  01-06-2018 om 17:16

Delen